Shutterstock.com: wernimages

Yolanda gaat in haar volgende leven niet meer in reïncarnatie geloven

'Na de wedergeboorte van mijn ziel word ik scepticus'

Reiki, transcendentale meditatie, gezeul met kristallen: Yolanda heeft het er helemaal mee gehad. De 43-jarige vrouw uit Twello besluit er resoluut mee te stoppen: “In mijn volgende leven ga ik niet meer in het bovennatuurlijke geloven.”

Één leven vol paranormaal gedoe is meer dan genoeg, vindt Yolanda. “Na de wedergeboorte van mijn onsterfelijke ziel in een nieuw stoffelijk lichaam word ik scepticus. Ik heb er genoeg van om mijn leven te vergooien met een spirituele zoektocht die niets concreets oplevert. Je leeft tenslotte maar één keer, bij wijze van spreken dan he.”

Toch geeft Yolanda toe dat ze haar leven na haar reïncarnatie niet in de hand heeft. “Voor hetzelfde geld krijg in in mijn volgende leven een indigokind. Op die manier blijf je bezig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fuk, dat zei IK mijn vorige leven ook. En nu het zover is blijk ik toch weer te vallen voor Sri Radakrishanan. Ik heb het hem nog zo gezegd, op darshan, maar hij zei: Nader me op uw knieën, leg uw hoofd zachtjes op m’n rechterschouder en wees voorzichtig met m’n voeten”. Ja zeg, daar kan ik niet tegen. Weer een spiritueel kutleven. Houdt het nou nooit op.

Reageer
gravatar

jomanda toch ? die van de hielen?

zo jammer dat ze gestopt is ! of niet ? werk ze nog ? !

weet je ik heb nog zo van die aam beien misschien beetje gek ver haal weet je wel weet je niet en dat is toch zo vervelend en nou dacht ik dat als ik haar danvraag dat ze me dan kan hielen ze weet r vast wel wat op !

Reageer