guteksk7 / Shutterstock.com

De nieuwe MacBook heeft geen backspace-knop meer en dit is e en wij mochten hem testen

'HEt zal misschien een beetje wennen zijnm maar uiteindelijk hebben w heb je er zelf profijt van'

Apple staat er tegenwoordig om bekend om steeds meer features om steeds meer aspecten van hun nieuwe laptop macbook wegte wlaten. Nu Met de nieuwe MAcBook 2018 hebben ze opniewe opnieuw een revolutionaire keuze gemaakt. Vanaf dit model is het mnamelijk niet meer mogelijk om dingen tekst te verwijderen nadat je het getypt hebt. De oude : de oude vertrouwde backspace-knop is niet meer op het toetsenbord te vinden.

Tim Crook CEO van Apple Tim Cook heeft laat weten dat dit komt dat ze dit hebben gedaan om het design van de nieuwe macMacBook nog strakker te maken. In de toekomst zouden we voglgens hem niet de delete In de toekomst zouden we volgens Cook de backspacedelete-knop niet langer nodig hebben. “Het is een kwestie van mindset mind-set mindset. Vroeger in de tijd van de typmachine was de deleteknop nooit bestond de backspaceknop ook niet. Toen waren mensen tijdens het schrijven veel meer gefocusd op gefocust op wat ze schreven. HEt zal misschien wel raar bij het begin zijnm maar uiteindelijk hebben w heb je er zelf profijt van.”, aldus de CEO van Apple.

We moeten zeggen, het is misschien eeven wennen maar Het was bij het begin misschien even wennen, maar het is iets waar je heel snel aan went. Met deze dgedurfde zet durf Met deze gedurfde zet van Apple, zetten ze zich opneiuw op de kaart als grensverleggend. Eerlik gezegd heb ik het al haa Eerlijk gezegd kunnen wij al haast niet meer zonder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Omdat er een voorzittershamer is, zijn de delete-knop en de uit-knop volstrekt overbodig.
Dat laatste, is er nog niet hard genoeg in getimmerd daar bij Apple.

Reageer
gravatar

zo dus:
Luister es Steeds,

Ik geloof dat Benny hierboven bedoeld dat het jammer is dat er momenteel geen delete-knop
aanwezig is.

gravatar

Hierbij wens ik te verklaren dat ik groot fan ben van de RAF, de IRA, de ETA en Hamas. Dit omdat ik het vermoorden van zoveel mogelijk willekeurige en onschuldige medemensen een acceptabele praktijk vindt. Dit is volgens mij hetzelfde als het verzet in de 2e wereldoorlog.

Reageer
gravatar

Heel flauw, maar: Macs hebben al lang geen Delete-knop. Daar heb je Fn+Backspace voor.

Ik snap de grap, maar dit is een gemiste kans.

Reageer
gravatar

Goede zet van Apple. De mens van nu wil de werkelijkheid in al zijn rauwheid tot zich nemen, zonder opsmuk, montages en framing. Zoals een Nederlands spreekwoord al zei: Gedane zaken nemen geen keer. Alvast bedankt vor het luisteren trouwens,.

Reageer
gravatar

Zo hoog staat eerlijkheid in het vaandel.
Plakken mag straks ook niet meer, je moet een boek schrijven in 1 keer van begin tot eind, net zoals de Bijbel door God.

gravatar

Het Amerikaanse volk heeft zijn missie hervonden om de basis van het ware geloof te bestendigen.
Net zoals de oorlog in Irak de Vietnamoorlog heeft rechtgezet, zo zet Apple de verderfelijke invloed van de slang in de hof van Eden recht.

gravatar

Ds. Wiedema
U heeft daar een punt.
Waarom prutsen die Nederlanders toch zo enorm aan het oorspronkelijke woord van de Bijbel?