Bron: Shutterstock.com / Milos Muller

Coldplay neemt voortaan eigen publiek mee naar optredens

Band met 892 bussen op weg naar volgende gig

Coldplay laat niets meer aan het toeval over. De band neemt voortaan eigen publiek mee naar optredens. “Onze eigen fans zijn toch van wat betere kwaliteit.”

“Met het publiek op locatie is altijd wel wat,” vertelt frontman Chris Martin. “Er zijn mensen die door het optreden heen praten, alleen maar bezig zijn met hun telefoon of gewoon veel te lang zijn. De totale concertbeleving werd daar minder van.”

Morgen treed Coldplay voor 50.000 man op in een stadion in Seattle. Drummer Will Champion heeft er zin in: “We zijn momenteel met 892 bussen onderweg naar de westkust. Het wordt een onvergetelijke avond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is nu juist het unieke aan Concert at Sea, met BLØF, dat je daar zo’n goede parkeergelegenheid hebt op de Brouwersdam. Je kunt er op eigen gelegenheid naartoe met je camper en je neemt je kleinkinderen mee. Privévervoer is toch een streepje beter dan een ov-kaart. Veel meer klanten ook. En straks kun je er ook het hele jaar blijven, op Brouwerseiland voor de verweerde jetset. En het is nog goed voor de economie ook.

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/