Felle kritiek op Lisa’s bijdrage aan trouwboek

‘Graag opmerkingen verwerken en voor maandag retour’

Lisa’s bijdrage aan het trouwboek van haar vriendin Suus, die volgende maand gaat trouwen, is volgens de ceremoniemeester beneden niveau. Lisa heeft nog tot maandag om haar persoonlijke wens voor het bruidspaar te verbeteren.

“Leuk, op zich goed begin ook,” schrijft de ceremoniemeester in een e-mail over Lisa’s ode aan het bruidspaar, “maar graag nog wel even een paar dingetjes herzien. Zie opmerkingen in de bijlage, heb wijzigingen bijgehouden in rood. Graag voor maandag retour. PS misschien even een wat betere foto ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, dat zeker niet, want: waar was (verbleef) de copiloot toen in de cockpit “de vlam” tussen Suus en Mark “in de pan sloeg”? Met de tweede stewardess (of purser wellicht) op het toilet in de Mile High Club aan het participeren? Was de automatische piloot ingeschakeld? Wist de verkeersleiding hiervan? Dit zijn essentiële vragen die toch wel om een antwoord vragen.

gravatar

Goede feedback, helder en compact. Waak er wel voor specifiek genoeg te zijn, bijvoorbeeld als je een ” betere” foto verlangt. Ook de verbetering kan nog behulpzamer geformuleerd worden.

Het is een ruim voldoende

Reageer
gravatar

Nou Lisa, eerlijk gezegd vind ik het met dat rood ook een stuk, wat zal ik zeggen, levendiger, ja levendiger geworden. Laat die opmerkingen maar staan zou ik zeggen. Misschien kun je er nog op reageren, in blauw if paars?

Reageer