Youtube: RTL Nieuws

Chris en Manon wachten al hele week op hun dronken Spaanse loodgieter

‘De kraan lekt’

De terreurdreiging in Rotterdam heeft vervelende gevolgen voor het echtpaar Chris en Manon. De twee wachten al de hele week op hun dronken Spaanse loodgieter.

“Ik snap dat het voorkomen van een aanslag óók belangrijk is, maar wij hebben hier een lekkende kraan”, vertelt Chris geïrriteerd. “De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding had ons op zijn minst kunnen informeren. Nu moesten we via het nieuws vernemen dat onze loodgieter niet kwam. Dat vind ik geen stijl.”

Manon vult aan: “Dit is de laatste keer dat we een dronken loodgieter helemaal uit Spanje laten komen om een kraanleertje te vervangen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, de Spaanse TomTom waagt zich niet in de krochten van Maarssenbroekse woonerven. Vindt je dat gek? Laatst is daar nog het ingedroogde lijk van Alva gevonden, onder een Spaanse Mat van een verdacht BNB-pand.

gravatar

Aanslag van een kraan verwijderen kan lastig zijn. Gebruik in ieder geval geen schuurmiddel.
Het beste is om het niet zo ver te laten komen en de aanslag voor te zijn door dagelijks er een doek overheen te halen na het douchen. Azijn kan ontnuchterend werken op dronken loodgieters.

Reageer
gravatar

Ik stond laatst bij de tramhalte, en toen sprak ik een Zimbabwaanse pijplasser, en die zei tegen mij dat hij zijdelings iets te maken had met Tegen Polen en Mare Kanen met een alu hoedje op en een heel raar rokertje in hun mond.
Maar verder niets.
Lache, man!

Reageer
gravatar

Het was bekend dat normale ambachten in Nederland uit de mode zijn.
Hoewel er wel weer een ambachtsschool is. Er zijn soms ook nog wel een paar Polen.
Maar een loodgieter uit Spanje halen gaat wel ver.

Reageer
gravatar

Misschien niet als je de klus geklaard wil hebben zonder BTW.
Geestelijke vertegenwoordigers van uitzendorganisatie I.S. ronselen op de overspannen West-Europese arbeidsmarkt thans aantoonbaar ook onder “mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt”. Een uitkering en een dubbel paspoort zijn weliswaar duidelijke pré’s, maar een afgeronde Inburgering is niet nodig, mits men bekend is met gebruik en onderhoud van AK-47’s en vergelijkbare hardware.

gravatar

Typisch Chris weer. Zo’n lullig leertje vervang je als echte vent toch zelf, daar haal je geen Spaanse loodgieter bij. We hebben Manon nog gewaarschuwd: stop met die Chris!!

Reageer
gravatar

For our English native speaker I translated the article:

The terror threatening in Moldy Dike has bored verfollowings for the right pair Chris and Manon. The two waiting all the whole week on their moistened chipboardish lead watering can.

I snap that the pre-arrival of a on beat also very belong rich is, but we have here a leaking crane, tells chris provoked. The nation-neal co-computer at ear befighting had us on his less canning inform. Now had we to via the News furtaking that our chipboardish watering can not came. That find I PowNews.

Manon fills on: this is the latest turn that we a moistened chipboardish lead watering can whole meal from tense you let coming to a crane learning to furcatch.

Reageer
gravatar

Not funny! Hou er rekening mee dat we in oorlog zijn met islam.

Terrorismebestrijding is een serieuze zaak. Daar mag je niet mee spotten.

Voor Benny: we hebben een sterke leider nodig en dat is? meneer Wilders van de PVV.? Go Benny go!

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

,b>We hebben een sterke leider nodig.
“We”? Spreek voor jezelf. Dat jij een sterke leider nodig hebt, is onmiskenbaar, maar Geert W. lijkt mij daarvoor niet de juiste persoon. Je bent al teveel geradicaliseerd.

gravatar

Beste Plien,

Omgekeerd is ook het geval. Ook de alleeneigenaar van PVV heeft een leider nodig die hem ten minste de oren uitspuit, zodat hij eindelijk ook eens naar een ander luistert.
En die leider moet niet bang zijn voor de anonieme bedreigingen via internet van Geerts dappere aanhang. Deze leider mag hopen dat de overheid dan ook voor hem vier kleerkasten met oortjes bekostigd.