Nu al 1 miljoen mensen aangemeld bij Tikkie-me-niet-register

Nooit meer ongewenste betaalverzoekjes ontvangen

Word jij ook de hele tijd lastig gevallen met Tikkies? Meld je dan aan voor het Tikkie-me-niet-register. Het register zorgt ervoor dat vrienden je niet ongewenst benaderen met een betaalverzoek. Al één miljoen mensen maken er gebruik van.

De 30-jarige Simone heeft zich vanmorgen ingeschreven. “Ik kwam door alle Tikkies gewoon niet meer aan werk toe. Dan kreeg ik weer een melding over een 3-gangendiner, dan weer over een festivalkaartje. Ik werd er helemaal gek van. Gelukkig heb ik nu weer rust…Wacht even. Dennis, bestel je ook even een biertje voor mij?”

Ook de 41-jarige Gideon heeft zijn leven zien verbeteren sinds hij geen Tikkies meer ontvangt. “Sommige mensen hebben echt geen schaamte. Die sturen je zo 4 tikkies in een week. Dan denk ik: laat me met rust. Je probeert me alleen maar geld af te troggelen.”

Het Tikkie-me-niet-register werkt overigens nog niet vlekkeloos, constateert Gideon: “Ik heb me al twee keer opnieuw ingeschreven, maar ik kreeg vanmorgen toch weer gewoon een Tikkie van Marco voor dat kroegavondje van vier maanden geleden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vriendjes uit de buurt,

Al hebben jullie je aangemeld bij het Tikkie-me-niet-register, ik trek mij daar niks van aan, als jullie je niet houden aan de belangrijkste regel dat “Wie niet weg is, is gezien”!

Paulien, tikker- en knikkerkampioen

PS Ik heb van de meesten van jullie nog een hele hoop gewonnen knikkers en stuiters tegoed.

Reageer
gravatar

De meeste Tikkie-me-niet-ters komen uit Amsterdam. Medisch bioloog Bert Bokhoven heeft dat onderzocht. Wanbetalen hoort bij hun overlevingsmechanisme.

Amsterdammers hebben ook geen echte vrienden. Het gaat ze erom of ze geld aan je kunnen ontfutselen.

In Den Haag heb je pas echte vrienden. ?

Corrie.

Reageer