Kind vergeet zwemspullen en wordt voor straf niet thuisgebracht

Kimberly krijgt na afloop ook geen zakje snoep

Op de uitnodiging stond het nog zo duidelijk vermeld: neem je zwemspullen mee. Toch presteerde de 8-jarige Kimberly het om haar badpak en handdoek te vergeten. Voor straf wordt ze niet thuisgebracht.

“Je gaat maar mooi lopen”, fulmineert de vader van de jarige job terwijl hij alle andere kinderen een zakje snoep geeft. “Door jouw onverantwoorde gedrag was het hele feestje bijna niet doorgegaan. Het was dat ze bij het zwembad nog reservekleren hadden liggen, anders had je het voor iedereen verpest. Ik hoop dat je eenzaam oud wordt.”

Dan bedenkt de vader zich dat hij misschien iets te streng is geweest. “Oké ik zal je zeggen welke kant je moet oplopen: het is die kant op, en dan door het donkere bos. Veel succes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk dat mensen zich meer druk maken om iemand zijn taalgebruik en typfouten dan om waar het nou over gaat. Het psychische mishandelen van een kind. Lekker pedagogisch verantwoord van vadertje lief. Het is een slappe zak.

Reageer
gravatar

Eindelijk. Het werd tijd dat die kinderen eens te horen kregen wat ze een ander aandoen.

Vorige week ook een “zwemfeestje” gegeven voor mijn jongste dochter, komen er van de 5 kinderen 2 opdagen die “geen zin hebben om te zwemmen”. KOM DAN NIET!

Ook die twee hebben we uiteindelijk door het bos laten lopen, alwaar hun ouders ze zelf mochten komen opzoeken.

Reageer
gravatar

Kutkinderen. Kosten te veel. Ben blij dat de mijnein de zomervakantie jarig is en wij hem daarom nooit kinderfeestjes laten geven. Beter neem je geen kinderen.

Reageer
gravatar

ik ga trouwens infeltreren bij stichting martijn en alle info jatten en pedofiellen die in bescherming worden genomen ga ik vinden en dood maken kanker lijers kanker pedos kanker je kankwr moer

gravatar

Een fout in de foto? Vind je dat zelf ook niet raar?
Dat kind was d’r zwemspullen vergeten. Die badmuts ligt dus ook nog thuis slimmerd.

gravatar

Ronald speldt het hierboven wel erg expliciet uit, maar dit lijkt me toch een zaak voor Jeugdzorg; niet dat dit enig tastbaar en zinvol gevolg heeft, men reageert gemiddeld twee maanden te laat) maar een Amber Alert lijkt mij hier wel op zijn plaats. Enig nadeel is dat het ook pedoseksuelen attent maakt op de penibele situatie van dit kind van ontaarde ouders.

Reageer
gravatar

Vreselijke vader Ronald van Spelde Tokkie,

Uit jouw onbeschofte reactie wordt de oorzaak van jouw kindonvriendelijke houding tijdens en na het kinderfeestje wel heel duidelijk.

Ik heb de autoriteiten gewaarschuwd. Zeer waarschijnlijk zullen jouw kinderen uit huis worden geplaatst en zal jij worden opgesloten totdat jij fatsoenlijke reacties kunt schrijven.

gravatar

beetje dimmen kan wel…. zo lelijk om met een dodelijke ziekte te schelden… ik hoop dat jij of iemand waar je veel van houd nooit aan een chemo kuur hoeft…wanr dan zul he spijt hevben van al dat schelden…

gravatar

Per ongeluk de reactie van de man geliked. Was niet de bedoeling.
Ik denk dat de jarige job voor het laatst kinderen op zijn feestje heeft gehad.