Google heeft nu twéé zoekbalken!

Zoekmachine blijft innoveren

Google heeft opnieuw een grote stap gemaakt. Vanaf nu heeft de zoekmachine namelijk niet één, maar twéé zoekbalken. Daarmee is het Amerikaanse techbedrijf concurrenten weer te snel af.

Volgens techjournalist Kobert Groenewald is de verdubbeling van het aantal zoekbalken een enorme stap: “Ze zijn nu als het ware in één keer twee keer zo goed geworden. De innovatie gaat zo snel tegenwoordig. Je gaat je hierdoor meteen afvragen wat er nog meer mogelijk is allemaal. Misschien hebben ze over een jaar wel 3 zoekbalken. Maar dat is gewoon even mijn fantasie hoor, ik weet helemaal niet of dat technisch gezien wel mogelijk is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wellicht is hier de heer Fibonnacci meer van toepassing.
Dat heeft ook iets meer met zoeken te maken en groeit wat overzichtelijker.

gravatar

Dat krijg je er nou van Peter!

Toen ik in de bovenste het woord ‘komkommer’ intypte, werd mij meteen de site van De Speld geadviseerd.

Toen ik in de tweede zoekbalk jouw naam zette, verwees Google mij naar een komkommerkweker in het Westland.

Reageer
gravatar

For our English native speakers a translation:

“Google has now two search planks!”

Google has again made a great leap. From now this search machine has namely not one, but two search planks. There with is the American tech company the concurrent too quick off.

According tech hobo Kobert Groenewald is the doubling of the number of search planks an enormous leap. “They are now truly in once two times better. The innovation goes so quick against now. You go you ask what is possible now. Maybe over a year they have 3 search planks. But that is just my fantasy, like they sing in Bohemian Rhapsody what is technically possible.”

Reageer
gravatar

Nou, die zijn er al máánden geleden geweest bij De Speld. Men reageerde dan op één van de twee identieke artikelen en soms zag men zijn reactie niet meer terug. Dat hing er van af welke van de twee uitvoeringen men voor de neus kreeg. Ik blijf het zeggen hoor: NEVER A DULL MOMENT bij De Speld.