Dirk voelt zich niet vertegenwoordigd in lingeriereclames 

‘Alsof we weer terug zijn in het BH-loze tijdperk’

“Ik zie hier alleen maar dames,” verzucht een verbouwereerde Dirk. “Ik draag zelf ook af en toe een pittig setje, liefst lycra of kant,” voegt hij eraan toe, “en ik zie daar nooit iets van terug in de campagnes van tegenwoordig.”

Hij pakt de stapel folders die hij in de hal bewaard heeft er even bij. Hunkemöller, Livera, La Perla. “Geen borsthaar te bekennen. Zulke campagnes werken stigmatiserend voor mensen als ik. Alsof Brazilian lace alleen maar wordt gedragen door mensen zonder balzak!”

De makers van het lingeriespotje zijn zich bewust van de enigszins stigmatiserende uitwerking van hun campagne: “We targeten voornamelijk op vrouwen tussen de 15 en de 49, en daar valt Dirk inderdaad net buiten. We ontkennen zeker niet dat onze setjes ook prachtig staan bij mensen met de curves van Dirk.”

Op social media wordt fel gereageerd op de uitsluiting van Dirk. “Alsof we weer terug zijn in het BH-loze tijdperk!” twitterde Dirk zelf, en dat werd 1.239 keer geretweet, onder meer door Meester Bart, Gummbah, Jan Terlouw en Asha ten Broeke. “Mooi gezegd!! Helemaal mee eens,” aldus Bernadine de Waal. #withdirk #embracethelace #diversityinlycra #balzak


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien moeten we de NS even inschakelen, die heeft verstand van het uitvlakken van de verschillen tussen mensen (voor degenen die net komen kijken: dat is een verzamelterm voor mannen en vrouwen).

Reageer
gravatar

Het is wel duidelijk dat Dirk geen PVV-stemmer is. Gelukkig maar voor hem. PVV-stemmers hebben een broertje dood aan dit soort gekkies met afwijkend gedrag.

Dirk mag hopen dat de PVV nooit de macht gijpt. Hij en zijn vriendjes worden dan linea recta de grens overgezet.

Opgeruimd staat netjes!

Reageer