Harm legde in één dag 0,004 voetbalvelden aan kliklaminaat op zijn zolderkamer

Volgende week zet hij 9 badkuipen in zijn badkamer

Harm heeft deze middag flink doorgeklust. In vijf uur tijd heeft hij maar liefst twintig vierkante meter aan kliklaminaat gelegd op zolder. Om je een perspectief te geven hoeveel dat is: dat is een gebied met een oppervlakte die overeenkomt met ruim 4 duizendsten voetbalvelden.

Het was erg warm op zolder, vertelt Harm. “Ik was flink aan het zweten ja. Ik heb in totaal denk ik wel 3 liter vocht verloren. Om je een idee te geven: dat is ongeveer de inhoud van 9 blikjes groene Fernandes.”

Bovendien moest Harm het kliklaminaat, met een gewicht vergelijkbaar met 50 stukken kliklaminaat, drie trappen opsjouwen. “Als ik dat nog 30,7 miljoen keer zou doen, had ik de afstand naar de Maan afgelegd.”

Volgende week staat de volgende klus alweer op het programma. Dan zet Harm 9 badkuipen in zijn badkamer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om je een echt goed perspectief te bieden: die oppervlakte komt overeen met ongeveer 0.035 vierkante steenworp. Weet je ook gelijk hoeveel gekliklamineerde zolders je van kinderdagverblijf ‘t Stappertje af woont.

Reageer