Jonas bestelde drie jaar geleden een huurmoordenaar van zijn bitcoins en nu heeft hij daar spijt van

‘Ik had miljonair kunnen zijn’

Het was drie jaar geleden toen Jonas op het dark web een huurmoordenaar voor een paar bitcoins zijn diensten zag aanprijzen. “Een buitenkansje”, dacht hij toen. Nu de bitcoin ontzettend in waarde is gestegen, wordt duidelijk dat Jonas een vergissing heeft gemaakt. “Als ik die bitcoins niet had uitgegeven was ik nu miljonair.”

Jonas kan zijn haren wel uit zijn kop trekken dat hij zo kwistig met zijn bitcoins is omgesprongen. “Maaike is dood, ik ben de kans om miljonair te worden misgelopen – er zijn geen winnaars in dit verhaal. Nou ja, behalve Ënvër natuurlijk.”

“En weet je wat nog het jammerste is: ik had ook niet echt een goede reden om een huurmoordenaar in te schakelen. Ik had Maaike ook gewoon een broodje bedorven filet americain kunnen voeren. Dat was veel goedkoper geweest en minstens even discreet.”

Jonas schudt zijn hoofd. “Drie miljoen euro. Weet je wel niet hoeveel cocaïne ik daarvan had kunnen kopen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik had iets vergelijkbaars. Ik had bedorven Filet Americain gekocht met bitcoins om iemand te vermoorden, maar ik was veel goedkoper uit geweest als ik nu met diezelfde bitcoins het uitgegeven had aan een huurmoordenaar

Reageer