Twitter - Wijkagent CSkwartier

Vrouw gooit hele huisraad weer naar binnen na uitpraten ruzie met ex-vriend

'Sorry dat ik me zo liet gaan'

Na een ruzie met haar ex-vriend gooide een Rotterdamse vrouw haar hele huisraad uit het raam naar buiten. Inmiddels hebben de twee de ruzie weer bijgelegd, en dus worden alle spullen weer door het raam naar binnen gegooid.

“Sorry dat ik me zo liet gaan”, zegt de vrouw terwijl ze een dressoir optilt. Met een boog werpt ze de servieskast door het openstaande raam op de tweede verdieping. Er volgen een paar stoelen en een decoratieve vaas. “Het spijt mij ook”, zegt de ex-vriend. Samen tillen ze de koelkast van de geparkeerde auto onder het raam. Zo komt alles toch nog goed.

Lief.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom is die vriend nog steeds de ex-vriend als ze het al hebben bijgelegd.

Iets zegt mij dat die huisraad nog wel een keer via het open raam op straat komt te liggen.

Reageer
gravatar

Mevrouw T. van Hierboven,

We verzoeken u per omgaande de maandelijkse huur over de maanden maart, april, mei, juni en juli van dit jaar over te maken, teneinde uw huisraad van de straat te houden.

Wij verwachten uiterlijk woensdag 5 juli uw achterstallige betaling te ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, staat het de nieuwe huurder vrij de woning te ontdoen van alle ongemak. Uiteraard zullen alle kosten op u verhaald worden.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Woningcoöperatie Ons Huis.

gravatar

Els! Bel jij de politie maar weer. Zij van daarboven heeft het nou weer aan de stok met die van de begane.
Volgens mij gooide er ook iemand wat in de brievenbus. Als dat maar goed gaat…

gravatar

Het bombardement van Rotterdam wordt hier op een willekeurig tijdstip waardig herdacht.

Sluit ramen en deuren, en zet de lokale radiozender aan. Volg de instructies van de bevoegde autoriteiten te allen tijde op.

gravatar

Geachte woningcorporatie,
Jullie kennen allemaal me rug op met je geouwehoer. Die gelukszoeker van hiertegenover hoeft toch ook geen huur te betalen? Want dat hep gestaan op facebook. En jou krijg ik ook nog wel, onderbuurvrouw. Als je nie gauw je bek houdt gooi ik m’n prullebak en asbak leeg over jouw beddegoed.
De groeten.

gravatar

Wat is dat voor een raar wijf die van daarboven van de overkant.. Els! Het word lekker weer van het weekend, gaan we weer aan de barbecue. Zorg jij voor het nodige vlees? Ik vind de varkenssaté van de poelier wel erg lekker.
Breng ik Veronique naar school voor ik ga werken.