Bron: Flickr - Olga Pavlovsky

Dat ding dat iedereen leuk vindt? Ruud vindt ‘t ruk

Festivals, ruk. Kroketten, ruk.

Ken je dat ding dat iedereen leuk vindt? Er is ook iemand die het ruk vindt, namelijk deze jongen, Ruud: “Ja ik snap niet wat iedereen er zo leuk aan vindt eigenlijk, ik vind het namelijk ruk.”

“Airhockey, ruk. Festivals, ruk. Kroketten, ruk. Pasgeboren lammetjes, ruk. De goal van Bergkamp op het WK ‘98, ruk. Een verlegen lachende Gerrit Hiemstra, ruk. Nieuwe schoenen, ruk. Een knuffel van mijn moeder, ruk. Mooie schoenen, ruk. Te Land, Ter Zee en in de Lucht, ruk. Televisieseries van vroeger, ruk. Kittens, ruk. Fast & The Furious 8, ruk. Harry Potter, ruk. Lord of the Rings, ruk. Vissen met m’n pa, ruk. Dat gekke groene mannetje uit Star Wars, ruk. De Kinderboerderij, ruk. Pindakaas, ruk. Håvard Bøkko, ruk. Frisse lucht, ruk. Shotjes uit de navel van het kleine zusje van je beste vriend, ruk. Elmo, ruk. Verre reizen, ruk. Utrecht, ruk. Ik snap niet wat iedereen daar zo leuk aan vindt. Dotan vind ik wel een goeie zanger, trouwens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ruud is vast een zo’n linkse wannabee.
Alleen maar naar het lijndansen gaan om aan de buitenwereld te laten zien hoe ruimdenkend hij is. 🙁

gravatar

Ruud heeft alle kenmerken van een praecox millenial, premature orgasmen; een op hol geslagen ruk-fixatie, bewoont een duivenplatje op een woonboot, meer haar op borst en armen dan op het hoofd, last van zweetvoeten en hamertenen. Compulsief roker en koffiedrinker. De buurt oogt ook als een Ellen Vogelaar’s prachtwijk. Kortom: Ruud heeft één ding mee, hij heeft alles tegen.

gravatar

Mag ik dan “Utrecht” en “frisse lucht” inruilen voor “sport op tv, algemeen” en familieverjaardagen”? Zijn we wat mij betreft rond.