Bron: NOS

Waarom draagt Jesse Klaver geen zonnepaneel op z’n hoofd?

Het ene zeggen, het andere doen. Zo is hij.

Jesse Klaver zegt het beste voor te hebben met het milieu. Het is altijd klimaat dit, klimaat dat, groene energie bla bla bla. Maar als meneer onze planeet zo belangrijk vindt, waarom draagt hij dan geen zonnepaneel op z’n hoofd?

Ik zal je zeggen waarom: omdat ‘ie hypocriet is. Daarom draagt hij geen zonnepaneel op z’n hoofd. En ik durf te wedden dat hij ook geen windmolenpark in z’n tuin heeft staan. Het ene zeggen, het andere doen. Zo is hij.

En wat te zeggen van die vrouw van hem? Hartstikke schoon! Moet je ruiken! Ruikt dat als iemand die dagenlang niet doucht om water te besparen? Ik dacht het niet. Nee, Jesse Klaver. Je bent een misselijk mannetje. Groen lullen, rechts douchen. Ons hou je niet voor de gek!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stel, op een T-splitsing staan 2 broers.
Eentje spreekt altijd de waarheid, en de ander heet Jesse.
Wat moet je vragen om de juiste weg te weten te komen?

gravatar

Onze Jessias, die ten hemel is gevaren, heeft tofu in de kop. Zet je daar een energiecentrale op dan gaat het smelten en loopt er bedorven tofu uit zijn bekkie. Niet dat het enig verschil maakt met het gebrabbel dat er nu uitkomt, maar het meurt wel!

Reageer
gravatar

Waarom zitten er geen zonnepanelen op die enorme strooien hoed van Maxima?
(Die ze irritant ook nog eens binnen draagt.)

Waarom vliegt het regeringstoestel leeg heen en weer naar Australië (!) voor Max & Wax om daar een beetje te koekhappen, terwijl er zat andere goedkopere, niet zo milieuverspillende oplossingen waren.

Waarom hebben wij eigenlijk deze ondemocratische overbetaalde geldverspillende operette?

Reageer
gravatar

Waarom Jesse Klaver geen zonnepaneel op z,n hoofd draagt?
Omdat jij zo’n grote plaat voor je kop hebt, dat deze alle licht weg neemt.
De rest van je lul verhaal is niet de moeite waard genoeg om er op in te gaan.

Reageer
gravatar

Waarde Pielemuisje, terwijl je uitzoekt waar je dat hebt gehoord, wil je dan ook gelijk uitzoeken welk deel van de lul wel de moeite waard is?

gravatar

Die ‘”Allah Akbar-situatie” komt er vanzelf Net Goed: Nederlanders hebben gemiddeld 1,5 kinderen per gezin, of in plaats daarvan een aantal hondjes. Om de oorspronkelijke bevolking alleen maar op peil te houden zijn er al 2,2 kinderen per gezin nodig. Dus ontgroening en vergrijzing. Gelukkig hebben de Nieuwe Medelanders een gemiddeld geboortecijfer van 4,2, rond 2030 kan er een paritaire verhouding zijn tussen enerzijds Christenen en buitenkerkelijken en anderzijds de Ware Gelovigen. Nog één (1) % méér en dan zal P.H. Donner zijn plechtige ministeriële belofte aan Allah’s volgelingen gestand moeten doen en democratisch verantwoord de Sharia invoeren.

gravatar

Daar heeft Zwetser Klaver niet voor gezorgd. Hij wilt juist fijn strandweer in Nederland voorkomen.

Wanneer het over het klimaat gaat is het enige waar hij mee begaan is de poolberen op de Noordpool.

Een geluk is dat hij een slappeling is en geen doorzettingsvermogen heeft. Je moet er toch niet aandenken dat GroenLinks in een kabinet zou zitten.

Dan kreeg je alleen maar belastingverhoging wat dan besteed werd aan onzinnige absurde zaken zoals het klimaat en gelukzoekers met een migrantenafkomst.

Corrie.

gravatar

Dat heb je goed opgeschreven Corrie. Het enige waar die klimaatmarxisten goed in zijn is de uitverkoop van de nederlandse normen en waarden. Het zijn nazi’s.