Vrouw (27) bedriegt man met Netflix-serie

'Ik voelde toen dat haar buik nog warm was, terwijl ze zei dat ze de hele dag had overgewerkt'

Een zware klap voor Johan uit Bunschoten: zijn vriendin Nienke heeft achter zijn rug om zeker drie afleveringen gebingewatcht van een serie die ze samen aan het kijken waren.

Johan rook onraad toen hij van werk thuiskwam en zijn vriendin Nienke vierkante oogjes had. “Ik pakte haar van achteren beet, sloeg mijn arm om haar middel en voelde toen dat haar buik nog warm was, terwijl ze zei dat ze de hele dag had overgewerkt. Toen begon ik te vermoeden dat ze stiekem zonder mij verder aan het kijken was naar House of Cards.”

Het viel Johan al eerder op dat Nienke zich verdacht gedroeg: “Toen ik laatst een avondje Netflix and chill voorstelde, je weet wel, wijntje opentrekken, knabbel erbij, beiden in de foetushouding op de hoekbank onder een fleecedekentje, reageerde ze passief-enthousiast. “Alsof ze haar hoofd er niet helemaal bij had toen we begonnen aan aflevering 3 van het nieuwe seizoen. Ze hield eerder al haar computer in de gaten als een havik en kwam met opvallende anekdotes over de personage-ontwikkelingen van Frank Underwood. Informatie die ze helemaal niet kon weten in zo’n vroeg stadium.”

Het tweetal heeft een punt gezet achter hun relatie en begint los van elkaar opnieuw. “Deze situatie kent alleen maar verliezers.” Toch ziet Johan de toekomst positief in. “Ik kijk vooruit en zoek nu een vrouw die ook bij aflevering 4 is van seizoen 5 van House of Cards.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een 5.4-vrouw, zeg maar.

Misschien een handig invulveldje voor op de Veesboek of de Zekkunt Luf.

Is er al een emoji voor of Netflex of House of Cards ene HOL interesseert?

Reageer
gravatar

Bedrieg je partner dan met een compleet andere serie. Netflix bied genoeg mogelijkheden daartoe. Als ze nu OITNB had gekeken was er niks aan de hand geweest. Zodra het samen kijken daarvan was begonnen waren de verhaallijnen al lang weer uit het geheugen verdwenen.

Reageer