Drop of Light / Shutterstock.com

Deze vrouw gelooft dat ze als premier kan overleven op lucht en licht

Politica zegt geloofwaardigheid niet nodig te hebben

Theresa May (60) gelooft dat ze kan aanblijven als premier zonder steun, vertrouwen en een absolute meerderheid in het Lagerhuis. De politica heeft naar eigen zeggen genoeg aan lucht en licht.

Sinds enkele weken heeft May ervoor gekozen om ‘geloofwaardigheid los te laten’ en te leven van ‘licht, warmte, kleuren en muziek’. Ongezond, waarschuwen deskundigen. Hoogleraar politicologie Anna van der Vleuten: “Deze vrouw heeft hulp nodig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik ben het hier volledig mee eens want toen ik mevrouw van der vleuten eens vroeg naar haar mening over mijn proefschrift waar ik pas twintig jaar mee bezig ben met als titel gemengd voetbal en ondertitel niet schieten met geweren maar met de bal nou toen had ze vanuit haar vakgebied niets zinnigs te melden

gravatar

Inderdaad wat hoogleraar politicologie Anna van der Vleuten:verteld: “Deze vrouw heeft hulp nodig.”.

En wat doet de linkse media (De Speld)? Alleen maar negatief schrijven over premier May die de Brexit mag uitvoeren. Typisch weer een verhaal dat geschreven is door hipster Laura van Gelder.

Voor alle duidelijkheid; Het is de keuze van de ‘native’ inwoners van het VK geweest om de in en in verrotte EU te verlaten en dat bevalt de linkse elite niet.

Het is niet eerlijk. Premier May heeft hulp nodig.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ze heeft de toverbal van haar rechteroor onder haar tong en haalt hem er zo nu en dan uit om te zien welk kleurtje nu weer wint. als ze hem dan weer in de mond stopt en verder sabbelt krijgt ze deze gezichtsuitdrukking. Zááálig!

Reageer
gravatar

Ja precies een beetje bleekjes trots resoluut en strijdvaardig. Bordkartonis pas echt geduldig
Vind je ook?