Jesper en Nicole hebben 3 kinderen en 2 kids

'Jesper wilde graag kinderen en ik wilde graag kids'

Het is een moderne gezinsvorm die niet door iedereen begrepen wordt, maar Jesper en Nicole uit Alblasserdam zijn er dolgelukkig mee. Ze zijn de trotse ouders van drie kinderen en twee kids.

“Voor veel mensen is het natuurlijk een beetje gek”, zegt Nicole. “Zij hebben óf kinderen, óf kids. Wij hebben het allebei en ze zijn ons alle vijf even lief. Jesper wilde graag kinderen en ik wilde graag kids. Op een gegeven moment zei ik: waarom zouden we moeten kiezen? Waarom zouden we ons aanpassen aan wat de maatschappij ons oplegt?”

De kinderen Florian, Maartje en Jasmijn krijgen gewoon dezelfde opvoeding als de kids Justin en Lorenzo. Jesper: “Het is soms wel lastig dat andere mensen het niet begrijpen. Ik vroeg laatst aan mijn ouders of de kids bij ze konden eten. Hadden ze vijf bordjes friet klaarstaan, terwijl de kinderen gewoon thuis aten.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Kinderen”, dat nieuwerwetse gedoe zeker.
Ik heb gewoon kindertjes (kijk- en reageerbuis-).
Samen met Vrouw Holle, en met Juffrouw Ooievaar. Elke dinsdag gruttenpap en op woensdag spruitjes met een gehaktbal. Wat is daar nou mis aan? (“Kinderen”, pffff, die zijn zeker om in je Opel Kadett te stoppen naar Fierljeples, o o o, wat zijn we weer modern)

Reageer
gravatar

Hoi buurman. Wil je in het gevolg je reacties wat meer anonimiseren? Ik vind het niet prettig wanneer mijn kinderen op deze site genoemd worden.

Zullen we weer eens afspreken voor een wandeling in de duinen bij Scheveningen wanneer moeder de vrouw met haar vriendinnen naan de Margriet beurs is?

Rakker!

Corrie. xxx

gravatar

Goed zo. Geef ze maar een lesje Corrie!
Had iedereen maar dezelfde mores als die van het partijbureau van de PVV.

Daar worden alle intimiteiten tenminste zorvuldig geheim gehouden 😉 !

gravatar

Hoe heet zoiets dan: een terminologisch samengesteld gezin? In elk geval heeft de term “de jeugd van tegenwoordig” er weer een betekenis erbij. Dag sister Ursula!

Reageer
gravatar

Inderdaad, kotsmisselijk word ik van dat woord “kids’ alsof mensen zich willen verontschuldigen dat ze nazaten hebben verwekt. Met “kids’ ben je ineens hip en interessant. Wel, ik heb gewoon kinderen en ja die heb ik zelf gewild en nee het is niet altijd leuk! Kutvolk met Kutkids!

Reageer
gravatar

Ja, kwollittie taaim met de kits in het wiekkent.
Kots-kots.

En alle media, of als men iets wil verkopen, nemen het over.
‘Met de kits!’
‘Voor de kits!’
‘Kitsdinges!’
‘Kitsdanges!’

gravatar

Ik houd van wandelen in de duinen. Maar zeker niet met jou. Fan van een ‘partij’. waar je geen eens lid van mag worden!

Lieve groet, Henry

gravatar

Wanneer de 3 kinderen en 2 kids van Nicole wel in een bake bike passen is het verstandig dat ze een goede verzekering afsluit. Want een bake bike kan best wel gevaarlijk op de weg zijn. Interpolis is een goede verzekering voor de bake bike.

Met Interpolis fiets je goed!

Corrie.

gravatar

Dat heb je goed opgemerkt, Corrie! Op Facebook zag ik staan dat Meneer Wilders (van de PVV) meerdere verzekeringen bij Interpolis heeft lopen.

Interpolis. Dat zift wel goed. 🙂

gravatar

U wordt aangeslagen voor het bezit kinderen. Betaal 15% van de waarde van uw kind. Kids zijn fiscaal aftrekbaar.

gravatar

Ja, 5 kinderen is zó dertiger jaren!
Toen kwam meneer pastoor nog langs.

Van de vorige eeuw hoor, niet deze!
Nog zo’n zinloze toevoeging in de media.