Youtube - Best Kept Secret

Dronken festivalbezoekers die door de muziek heen lullen vinden het optreden briljant

'Oooh Arjen dit is zo mijn lied!'

Het optreden is briljant, vinden alle dronken festivalbezoekers die al drie kwartier door de muziek heen lullen.

“Gast ik vind het zo mooi dat we erbij zijn”, roept een festivalbezoeker tegen zijn vriend terwijl de kenmerkende tonen van de bekendste hit klinken. Hij slaat een arm om hem heen, ze genieten van het optreden. “Echt mooi. Dat wij dit samen meemaken. Jij bent echt zo’n goede vriend man. Heb jij nog muntjes? Haal ik wel ff bier.”

Een andere toeschouwer is verheugd dat de band zijn lievelingsliedje speelt. “Oooh Arjen dit is zo mijn lied! Arjen. Dit is mijn lied man. Arjen. Arjen. Dit is mijn lied. I WILL NEVER CRYYYYY AGAAAINNNN!!! Arjen dit is toch meesterlijk, hoor dan. Hou mijn bier ff vast ik moet dit filmen.”

Links vooraan gaat een groep fans totaal in de muziek op, een subtiele ballad over een gestorven vriend. “Dit stukje, zo vet, zometeen komen die drums er nog bij waar is Thijssie nou? Wat? Thijssie. Is hij bij Anja? Wow is die er ook? Zijn haar vriendinnen ook mee? Wat? Haar vriendinnen! Thijs! Wacht ik ga wel even zoeken ik ben zo terug blijf hier staan ok bem bem bem oh sorry haal gelijk nieuwe voor je joh bem bem bem.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zoal ik al zei zijn de sociale vaardigheden op school zodanig voor het leven afgestompt, dat de muziekte de laatste beetjes moet helpen verwoesten. Ze zijn hiernaast ook al feest aan het vieren. Het muzikale niveau is dat van een drilboor, zij vervult de functie het gebral niet te kunnen horen. Anders durft niemand wat te zeggen. Zo veel zelfbespiegeling is er nog net. Het zenuwgestel moet voorgoed kapot om nuttig te zijn voor de economie.

Reageer
gravatar

De meezingende deejay op het buurtfeest is meer dan gewoon zieltergende valsheid, het is een schending van de mensenrechten. Het is gelijk aan moord met voorbedachten rade.

gravatar

En massaal met schermpjes omhoog naar het podium staan.

Ook leuk, met bier gooien naar de zanger.
Teken van waardering, ofzo.
Of misschien ook juist niet.

Nouja, gewoon lache.
Omdat het kan!

Reageer
gravatar

Gelukkig kom je nooit zoiets tegen bij de prachtige concerten van André Rieu. Er wordt alleen maar gedanst en meegezongen.

André Rieu is alweer een voorbeeld van een succesvolle Limburger.

Corrie.

Reageer
gravatar

Quote: ”BREAKING NEWS.

Zojuist heb ik op Facebook gezien dat president Trump voorouders heeft die uit Limburg komen.

Geweldig!

Corrie.”

Not funny!

Corrie.

gravatar

Op Facebook heb ik ook gelezen dat Andre Rieux met behulp van Indonesich sperma verwekt is.

Ik persoonlijk heb daar niet zo’n moeite mee maar ik heb ook kennissen die daar een vieze smaak van in de mond krijgen. 🙁