Youtube - Summervibzz

Jasper wil geen hartje van zijn vingers maken en nu wordt hij uitgekotst door de maatschappij

Geen perspectief meer voor enge sociopaat

Treurig nieuws voor Jasper (26) uit Steenvoorde: hij is een minderwaardig mens. Dat is unaniem besloten door het publiek bij een optreden van Nielson. Jasper weigerde daar een hartje van zijn vingers te maken.

De zanger nam het aanvankelijk voor de ongezellige freak op. Hij legde het concert stil en riep zijn publiek tot de orde door te opperen dat Jasper misschien wel een spast was. Dat bleek niet het geval. Jasper: “Ik voel me er gewoon heel ongemakkelijk bij. Waarom mag ik niet gewoon van de muziek genieten zonder mijn handen in allerlei onnatuurlijke vormen te vouwen?”

Jasper werd door de beveiliging onder instemmend gejoel uit de zaal verwijderd. Een beveiliger brak buiten zijn kaak en zijn knieschijf, maar de politie weigert zijn aangifte in behandeling te nemen. Nielson wil in een verklaring niet veel woorden vuil maken aan het incident: “Ik voel me sexy als ik dans, oeh, oeh, oeh, oeh.”

Klinisch psycholoog Jaap van Titulaer: “Wie sociaal onwenselijk gedrag vertoont, loopt het risico door de groep te worden uitgesloten. Kijk maar naar Jasper. Hij werd op staande voet ontslagen, zijn vriendin ging bij hem weg, zijn huurtoeslag werd ingetrokken en zijn ouders willen hem nooit meer zien. Net goed. Wat een sociopaat, zeg.”

Tegenwoordig woont Jasper op straat, en verdient hij zijn geld door achterin een filiaal van de Xenos vage kennissen te pijpen. Zo zie je maar wat er kan gebeuren als je geen hartje van je vingers maakt bij een concert, kinderen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je moet ook je nagels lakken voor Tijn en hand in hand met seksegenoten over straat lopen, terwijl je iemand met een hoofddoekje op de mond zoent. Allemaal verplicht in Nederland.

Reageer
gravatar

“Jasper werd door de beveiliging onder instemmend gejoel uit de zaal verwijderd.”

Ik heb nog nooit zo’n grote zaal gezien als op deze foto. Het lijkt wel of ze buiten staan!

Reageer
gravatar

Toch slaat de Speld hier de plank wel heel erg mis! Waar blijft bij deze prangende kwestie het altijd zo heldere en geweldig goed duidende commentaar van prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener)?? Redactie, doe je werk nu eens goed, dit gaat de Speld weer uiterst terechte opzeggingen opleveren!

Reageer
gravatar

Citaat: ‘Tegenwoordig woont Jasper op straat, en verdient hij zijn geld door achterin een filiaal van de Xenos vage kennissen te pijpen.’

Durf te wedden dat hij nog nooit door een klant is opgemerkt. Wie komt er tegenwoordig nog bij de Xenos?

Reageer
gravatar

Bizar!
Gewoon niet chill.
Geen goed voorbeeld voor de kids.
Riep hij wel woe-woe-woe bij het optreden?

Als je dit leest dan word je er helemaal paranoia van.

Reageer