Theresa May wil strengere wetgeving voor gokken

'Gokcultuur Verenigd Koninkrijk schadelijk voor het land'

Gokken op voetbal, paardenrennen, of een gunstige verkiezingsuitslag? Als het aan Theresa May ligt is dit snel verleden tijd. De Britse premier wil de wetgeving omtrent kansspelen aanscherpen.

“Met een mooie winst in het vooruitzicht laten we ons in dit land veel te snel verleiden tot het nemen van grote risico’s. We denken niet na over wat er allemaal fout kan gaan, soms met grote gevolgen. Dat moet afgelopen zijn. Mensen moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen”, aldus May.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maay heeft gegokt en verloren, Cameron heeft gegokt en verloren. Voor je het weet zijn de Tories casinobazen en wordt London het Las Vegas van Europa!

Reageer
gravatar

Meestal wordt alleen het Huis er beter op bij gokspelletjes. Ik weel alleen niet of dat hier het House of Commons, of het House of Lords betreft.

gravatar

Ik gok erop dat de Brexit, ondanks de tegenvallende uitslag van de verkiezingen, een succes word. De ‘native’ inwoners van de VK zijn het spuugzat dat hun land verkwanseld wordt door de elite.

Na Brexit een Nexit. Het is gewoon een kwestie van tijd. 🙂

Corrie.

gravatar

Great Idea. If May wants to govern with us, we will demand a wall against Mexicans and bloody Catholics in general!

gravatar

They tried that ages ago and called it the Hadrian Wall (against the Scottsmen). Seen the result of the Scottish National Party, this wall could better be build on the White Clifs of Dover.