Hilarische verkiezingsuitslag dreigt voor de Britten

‘Het gaat donderdag ontzettend grappig worden’

Als de Britse premier Theresa May in april nieuwe verkiezingen uitschrijft, hangt het al een beetje in de lucht: dit kan tamelijk grappig worden. Zeven weken later staan haar Tories er matig voor en lijkt Labour zelfs langszij te komen. Hilariteit dreigt.

“Het gaat donderdag ontzettend grappig worden”, denkt NOS-correspondent Tim de Wit. “Misschien wint Jeremy Corbyn wel de verkiezingen. Hij moet dan de Brexit-onderhandelingen gaan leiden, terwijl May totaal vernederd in de oppositiebankjes moet gaan zitten. Je moet dat woord niet te vaak gebruiken, maar dat zou ronduit hilarisch zijn.”

Mogelijk moet Corbyn voor een meerderheid een coalitie vormen met de Scottish National Party, die een nieuw referendum over Schotse onafhankelijkheid wil. De Wit: “Als dat gebeurt, kun je me echt opvegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Werkelijk M.? Theresa May versus Jeremy Corbin: staat tot: “De wolf in Schaapshuid”, als tot: “De muis die brulde” of
zoals in Nederland de VVD staat tot GL, anders gezegd; als de bidsprinkhaan tot haar prooi. De mantis VVD heeft immer een (linkse coalitie)partner nodig waarop alle liberale zwendel en disfunctioneren op kan worden afgeschoven, zie de sadomasochistische relatie tussen VVD en PvdA. Maso-Links is structureel te dom om deze sado VVD-truc te herkennen en trapt keer op keer in deze electorale valkuil; (de PvdA inmiddels al 3 keer in “Paars” en nu weer GL), dus ‘stage left’ en straks ‘exit Jesse Klaver’.

gravatar

That Theresa May tries to win from my hilarity. It is not going to happen! America will be number 1 in hilarity, even though hilarity sounds like Hillary.

Reageer
gravatar

Na het schandelijke verlies van mevrouw Clinton is het wel hilarisch te noemen dat haar voornaam verbasterd is tot een bijvoeglijk naamwoord die overigens geheel de lading dekt.

Reageer
gravatar

Yes, I always smile like the sunshine. By the way, you should have written “naamwoord dat”. Because Hulp Bij Gebrekkig Nederlands has left with the Northern Sun, I strongly feel responsible to inform you about this highly important issue.