Sociaal-medium Monique krijgt berichten door van mensen die jou geblokkeerd hebben

‘Ik krijg Messenger-berichten van gene zijde door’

Medium Monique ontdekte haar gave drie jaar geleden. Ze was bij haar vriendin Linda toen haar broekzak begon te tintelen. “Ik wist niet hoe snel ik mijn smartphone moest grijpen, en jahoor daar stond het: een Messenger-bericht van Lins ex. En dat terwijl hij haar geblokkeerd had! Ik bleek zowaar Facebook-berichten van gene zijde door te krijgen.”

Sindsdien is Moniques gave alleen maar krachtiger geworden. “Als ik mensen bijvoorbeeld terugschrijf: ‘ben jíj dit? dan krijg ik vaak ‘ja’ door, of ‘wie ben jij?’. Dus nu help ik de mensen om weer in contact te komen met zij die zijn uitgetreden uit hun vriendenlijst.” Het legde haar geen windeieren: Medium Monique vraagt 25 euro per doorgekomen bericht.

Vindt ze het soms niet eng, al die berichten? “In het begin schrok ik inderdaad wel van die plotse trillingen en oplichtende schermpjes, maar nu haal ik alles met één rake veeg van de duim binnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe nu, Maitreya? Bent u als kind misbruikt door paters, badmeesters of sporttrainers? Want inderdaad: “Blokkades (van) uit je broek..?” kunnen lang doorwerken in de sociale interactie van volwassenen. Psychologisch bijgeschoolde huisartsen en beginnend psychiaters plegen dan te vragen: “Wat vindt u er zelf van?”

gravatar

Monique profiteert van een lekkende cloud en zij springt een gat in de lucht. Ze heeft al een vereniging gesticht met als internationaal klinkend motto: “Ex-en aller Länder, vereinigt Euch”. Monique zit thuis en telt koortsachtig alle hits à raison € 25,– per tik. Monique’s echtgenoot heeft haar verlaten; hij kon niet meer tegen dat voortdurende getik. Hij heeft aangekondigd niet van haar mediamieke diensten gebruik te zullen maken; hij is niet getikt. .

Reageer
gravatar

Outsider,

Nu je toch aanwezig bent bij dit topic, doe ik je het verzoek om van de week eens op kantoor bij de collega’s navraag te doen of alle berichten die op deze site in het verleden zijn zoekgeraakt i.p.v. geplaatst wellicht bij Monique terecht zijn gekomen.

Indien dit het geval is, zou De Speld de moeite willen nemen om deze reacties van al haar reactanten alsnog te plaatsen? De ervaring leert ons immers dat met enige regelmaat waardevolle bijdragen, óók van jouw hand, op mysterieuze wijze nooit dit forum hebben bereikt nietwaar?

Alvast dank, en een groet,

Benny.

gravatar

Hallo Benny,
Op jouw verzoek mijn collega’s en naaste verwanten eens gepolst over het eventuele verdwijnen van hun bijdragen en hun eventuele opduiken bij Monique. De meeste collega’s publiceren niet in medium De Speld of durven dat niet te bekennen vanwege VVD/D66-censuur), maar mijn broer wordt meestal reeds gedeleet nog vóór hij zijn emailadres heeft ingevuld, waarschijnlijk omdat we dezelfde achternaam en een sterk gelijkend emailadres hebben. Ruwweg verdwijnt 75 % van mijn bijdragen ongelezen in dossiers bij NSA en AIVD. Mijn contacten met de redactie hierover zijn zeer eenzijdig, men ontkent eenvoudig dat er kritische bijdragen zoekraken: de methode Poetin. Het is logisch dat men de groeiende stroom adverteerders niet wil affronteren met maatschappijkritische opvattingen. Maar Benny: jij, ik en nog een paar more-than-oneliners blijven actief, keep up the good work

gravatar

Daar zeg je wat Outsider,

Het nog een wonder dat de diensten niet bij je de trap op zijn komen stormen om je matras open te knippen, om vervolgens vast te stellen dat je eventueel nog meer zou kunnen aanleveren om in die dossiers van ze te stoppen. Dat jouw broer hierbij is gewist volgens de methode stemt mij uiterst droevig. Ik betuig je daarom mijn oprechte deelneming.

Goed mogelijk dat er in de cartotheek onder de B van Benny ook een lijvig dossier bestaat gevuld met bijdrages van o.a. mijn hand, maar tot op heden zit ik hier comfortabel en goed. De Haagse kakelaars, die zo’n beetje alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigen, overschreeuwen elkaars statements (die overigens prima op een oud-Hollands tegeltje zouden passen) die de zogenaamde vrijheid van meningsuiting verheffen tot een religie. Daar komt bij dat het bruine motorblok als zodanig voorlopig niet zal starten, waardoor ik niet ergens hier op een luchtbed hoef te gaan liggen.

Dat het adverterende gilde van premieheffers en bonuscultivarissen van tegenwoordig nu juist dit forum heeft verkozen om ongegeneerd hun wanstaltigheid te etaleren geeft uiteraard te denken, maar het is geen probleem om deze fans van Bruin dat via dit forum even te laten weten.

Veel sterkte, en met een groet,

Benny.

gravatar

Daar moet je niet in geloven, een sociaal-medium bestaat niet. Monique is een oplichter.

Wanneer je in contact met een uitgetredene wilt hebben kun je beter raad van Daniëlle Nijhuis van Astro TV vragen.

Zij is een betrouwbaar medium.

Corrie.

Reageer