Huis te koop, ideaal voor drugslab

Krokodil Paddy bij de prijs inbegrepen

In de mooie wijk Polderboek, dichtbij een bos, vindt u deze prachtige vrijstaande woning met een riante kelder. Ideaal voor een drugslab.

De kelder heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter, is volledig geïsoleerd en beveiligd met deuren van roestvrij staal. De ruimte is van alle gemakken voorzien: stopcontacten, een professioneel afwateringssysteem en een betonnen vloer waar geen enkele materie doorheen bijt. Gas, water en licht worden afgetapt bij de buren. Krokodil Paddy is bij de prijs inbegrepen.

Ook de ligging is perfect. Met slechts vier kilometer fietsen sta je bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt waar je gemakkelijk en goedkoop gootsteenontstopper en gedestilleerd water kunt kopen. De wijkagent is omgekocht. Perfect voor een starter op de drugsmarkt.

In de buurt van deze vredige woning staat een knakworstenfabriek die een doordringende ziltige geur van separatorvlees over de regio verspreidt. Hierdoor vallen andere geuren niet op bij omwonenden.

De woning bevindt zich verder in een rustige omgeving met zon op het noorden, zuiden, oosten en westen. Achter het huis kabbelt een fraai beekje waar je je restafval gratis kwijt kunt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou, de opeenvolgende ‘onderzoeken’ door Justitie hebben intussen wel duidelijk gemaakt dat de heer Demmink vrienden heeft in hoge kringen; hij ontspringt iedere keer de dans; gewone pedofielen waren allang berecht en veroordeeld. Als deze slagers hun eigen vlees mogen blijven keuren, heeft binnenkort héél Nederland BSE.

gravatar

Het is algemeen bekend dat de Turkse onderwereld zich bezighoudt met synthetische drug te fabriceren. Om het pand te verkopen is het slimmer het te vertalen in het Turks.

Dat verkoopt beter.

Corrie.

Ilaç laboratuarı için idealdir Satılık ev.
(Huis te koop, ideaal voor drugslab)

Güzel ilçesinde Kitap Polder olarak, orman yakınında, büyük bir bodrum bu güzel müstakil ev bulun. Bir drugslab.De bodrum için ideal 40 metrekarelik bir alana sahiptir, tamamen izolasyonlu ve paslanmaz çelikten kapıları korunur. uzay olursa olsun, nerede sokması karşısında prizler, profesyonel drenaj sistemi ve beton zeminin kolayca ulaşılabilir. Gaz, su ve elektrik komşularına boşaltılır. Timsah Paddy fiyat konumu mükemmel inbegrepen.Ook olduğunu. sadece dört kilometre bisiklet ile size temizleyici veya distile su kolayca alıp ucuza tahliye en yakın donanım mağazasında durmak. Polis memuru rüşvet edildi. bu huzurlu evin etrafında drugsmarkt.In bir marş için mükemmel bölgede MSM keskin tuzlu kokusunu yayar bir frankfurter sosis fabrikası. omwonenden.De özelliği, güney, kuzey güneşle sakin bir bölgede de doğu ve batı at Bu diğer kokular içermez. Eğer çöp saklayabilirsiniz nerede Evin arkasında güzel dalgalanan akışı ücretsiz.

Reageer
gravatar

Ik vind die krokodil toch wel een beetje een nadeel. Je begint niet zomaar een bordeel of een parenclub in de overtollige kamers.

Reageer
gravatar

Lijkt een ideale tijdelijke behuizing voor de Eerste Kamer tijdens de grote verbouwing. En de oprijlaan kan makkelijke toegankelijk worden gemaakt voor rollators en rolstoelen.

Reageer