Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Eerste editie Rollende Badkamers trekt weinig bezoekers

Hygiëne-festival geen succes

De eerste editie van Rollende Badkamers is geen doorslaand succes gebleken. Met 14 bezoekers trok het hygiëne-festival veel minder mensen dan gedacht. Op het terrein was plek voor 10 duizend mensen.

Het concept van Rollende Badkamers is simpel: 26 uitbaters van sanitaire installaties hebben een truck waar mensen zich tegen een vergoeding kunnen wassen. De nieuwste trends op het gebied van douchen zijn aanwezig: ambachtelijk wassen met een teiltje en een borstel, slowdouchen, Argentijns scrubben. De organisatie verwachtte dat mensen er echt een dagje uit van zouden maken, maar dat viel dus tegen.

Nico van Velden had op het festival een douche-truck staan waar je met een regendouchekop je haren kan wassen. Hij is teleurgesteld: “Het is echt een goed idee. Jammer dat alleen Arie Boomsma hier op af is gekomen om zijn shirt uit te trekken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm., het is opvallend dat stukjes geschreven Peter Buurman nogal flauw en fantasieloos zijn. Zijn vorige verhaal over ongediplomeerd schoenveters strikken vond ik ook al niets aan.

Mijn Diederik van De Speld schrijft veel leukere stukjes.

Corrie.

Reageer
gravatar

Dat heb je goed gezegd, Corrie.
Peter zal ook wel een antisemiet of een linkse gekkie zijn zoals ieder redactielid van De Speld die niet reageert op mijn e-mailtjes.

gravatar

Op Facebook heb ik een foto gezien van onder andere Peter Buurman met een oude sok om zijn geslachtsdeel. Het was bij een Groen Links-meeting

gravatar

dit idee is zeker weer komen overwaaien uit een of ander moslimland en die vieze vluchtelingen dachten, kom laten wij de cultuur van Nederland verneuken door dat hier ook in te voeren.

MINDER MINDER MINDER SANITAIR!!!!

Reageer
gravatar

Tom Dumoulin heeft laten zien dat het ook anders kan. Zo’n fenomeen maakt zowel deze hype als Arie Boomsma in een keer overbodig.

Reageer
gravatar

Wat ze verkeerd gedaan hebben op dit festival is dat ze geen acts hebben waar mensen massaal op afkomen. Als Emile Roemer op de reclameposters gestaan zou hebben, zouden mensen massaal langskomen

Reageer
gravatar

dat zou inderdaad een goede aandachtstrekker zijn. Tomaten gooien naar Geert-Wildersragdolls