Bron: Pexels - Vojtech Okenka

Hypocriet? Laura klaagt over de hitte in Nederland maar over de hitte in Saoedi-Arabië hoor je haar niet

Sinds de temperatuur deze week boven de dertig graden is uitgekomen, is Laura bijna non-stop aan het puffen van de hitte. Vrienden zijn verontwaardigd over het hypocriete gejammer van de dertigjarige: over de hitte in Saoedi-Arabië heeft ze zich nooit uitgesproken.

“Ze moppert dat het 31 graden is,” zegt beste vriendin Saskia. “In Riyad is het vandaag 41 graden. Maar daar hoor je haar niet over. Hitte in moslimlanden is kennelijk cultuur.”

Ook Francien is het zat dat Laura zich alleen druk maakt over West-Europese temperatuurextremen. “Laura mag blij zijn dat ze in Nederland haar klimatologische voorkeuren überhaupt kán uitspreken. In Saoedi-Arabië was ze vermoedelijk al jaren geleden bezweken onder de hitte.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier gaan jullie echt een grens mee over.
Ik voel me diep gekwetst. Mijn moeder heeft ooit is in de zon gelegen.

Bied je excuus aan de speld!

Reageer
gravatar

Wat is dit voor ongelooflijk achterlijk artikel! Net alsof mensen hier niet mogen klagen omdat we, voor ons, te maken hebben met vrij abnormale temperaturen. En zelfs als het over temperatuur gaat haalt de schrijver de ‘zielige’ moslim erbij. Geïndoctrineerd met linkse leugens tot op het bod….

Reageer
gravatar

Tjongejonge, wat kunnen die mensen zeuren.
Dat zijn natuurlijk dezelfde types die jammeren over de smeltende Noordpool, maar die je nooit hoort over de afgelaste Elfstedentocht!

Reageer
gravatar

Dit kan echt niet DeSpeld! Ik vind humor ook vaak om te lachen, maar je hoeft andere mensen niet te beledigen. En de timing is ook verkeerd!!

Reageer
gravatar

Laura mag wel even bij mij thuis komen afkoelen. Ik heb hier een mooie airco staan dus heb je helemaal geen last van de hitte!

Gordijnen dicht uiteraard, anders wordt het alsnog warm door de zon die naar binnen schijnt. We kunnen vast wel iets leuks verzinnen om elkaar te vermaken!

Reageer
gravatar

Ach ach, de linkse media is de gewone Nederlander weer aan het bashen. De linkse gekkies mogen blij zijn dat hier tenminste Nederlandse temperaturen heersen.

Reageer
gravatar

Dat heb ik zo ontzettend tegen Corrie van Hiernaast en tegen koffiepraat ook. Ze beheersen de Nederlanse taal niet! Media is een meervoudsvorm dus: de media zijn.. of hebben… (enz)!! Ga eerst eens naar Nederlandse les voor hier te reageren!!

gravatar

”Dat heb ik zo ontzettend tegen Corrie van Hiernaast en tegen koffiepraat ook.”

u bedoelt waarschl:
”Dat heb ik zo ontzettend tegen Corrie van Hiernaast en dus tegen koffiepraat .”

gravatar

wat een gezuer over slegt taalgebruik. Ik bepaal self wel of ik tiepfouten maak. En die maak ik gelukkig noot