Universum keert zich inderdaad tegen Herman

'Karma blijkt ook een bitch, Herman de Perman'

Hij dacht het al, maar het is nu ook bevestigd: Het universum heeft zich deze ochtend inderdaad tegen Herman gekeerd. Dat bevestigde een woordvoerder. “Zoals Herman al vermoedde hebben de verenigde krachten van het universum vanochtend besloten Herman het leven zuur te maken.”

De woordvoerder wilde niet inhoudelijk reageren op de vraag waar Herman het aan had verdiend dat het regende, zijn band lek was en zijn vriendin hem had verlaten voor een knappe vrouw, en bovendien die teringhuisbaas Roberto Vosbeek een deel van de borg niet had teruggestort. “Dat is tussen Herman en ons. Maar tussen ons gezegd en gezwegen: we kunnen allemaal onze redenen wel bedenken toch? Karma blijkt ook een bitch, Herman de Perman”, zei de woordvoerder.

Wel diende zich een vraag aan: als inderdaad de verenigde krachten van gehele universum zich tegen de 25-jarige Dordtenaar hebben gekeerd, staan hem dan niet veel ergere dingen te wachten? Daarop grinnikte de woordvoerder slechts. “Daar komt onze Herman nog wel achter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik straf onmiddelijk!
Herman had in gedachten overspel gepleegd de zus van de broer van zijn zwagers achternicht. En dat is verboden.
Daar zal geween zijn, en geknars van tanden (hèhèhè, lekker puh)

Reageer
gravatar

Als Herman vanmorgen in de regen heeft gelopen, dan is dat wel een precisiebombardement geweest van de weergoden. Ik heb vandaag alleen zonnestralen gezien.

Reageer
gravatar

Herman werd genetisch gemodificeerd en werd de eerste transgeen.
Geboren te Lelystad.
Er werd een stukje menselijk DNA ingebouwd.
En de stier mocht zich voortplanten. 55 nakomelingen.
Uiteindelijk werd hij gecastreerd.

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens! Het gaat van kwaad tot erger hier!! Eerst dat gedoe in Manchester en nu Herman aan de schandpaal nagelen!!! Het is al tragisch genoeg dat hij in Dordrecht woont!!!!