Simon (3) krast ‘s ochtends nog snel even een tekeningetje voor Moederdag

'Het gaat toch om het gebaar'

Toen hij op zondagochtend pas realiseerde dat het Moederdag was, kraste de 3-jarige Simon nog snel even een tekeningetje op papier. “Ik was echt straal vergeten dat Moederdag dit weekend al was, dus ik had niks voor mama. Toen heb ik nog even snel wat op een papiertje zitten krassen met wat krijtjes, daar was ze vorig jaar ook heel blij mee.”

Op de tekening staan onder andere drie kleurrijke poppetjes, met enige fantasie kun je er volgens Simon ook nog wel een regenboog in zien: “Ik had niet zoveel tijd dus ik heb gewoon snel even papa en mama en mezelf getekend. Huisje erbij. En daarboven heb ik een beetje zitten krassen met allemaal verschillende kleurtjes, dan lijkt het al gauw heel wat. Kijk, ik kan wel een bodycare-pakket van RITUALS kopen zoals m’n vader altijd doet, maar uiteindelijk gaat het toch om het gebaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vraag me afwaarom hij ook de CO2 uitstoot erbij getekend heeft. Ik zie nu al sporen van indoctrinatie door de linkse kerk. De regenboog verwijst naar integratie en homorechten. De mensen zijn groen getekend.
Hopelijk komt t nog goed met het jochie, maar alle reden om ons zorgen te maken.

Reageer
gravatar

Nu maar hopen dat het z’n echte moeder is en hij niet via een weeshuis of iets dergelijks is verkregen:
Anders is er een goede kans dat hij zich besodemieterd voelt en komt het nooit meer goed 😉

Reageer
gravatar

Van mijn kleinkind (vier jaar) heb ik een soortgelijke tekening gekregen. Maar haar ‘regenboog’ is in de kleuren van de Nederlandse vlag, rood, wit en blauw.

Op de kleine ben ik ontzettend trots. Haar vaderlandsliefde zit er al heel vroeg in.

Hoe zou dat toch komen? 😉

Corrie.

Reageer