Kinderen die door wolven zijn opgevoed mogen half uur langer over examen doen

Kinderen die door wolven zijn opgevoed krijgen dit jaar voor het eerst een half uur langer de tijd om hun eindexamens te maken. Een welkome maatregel: kinderen met een verleden in een roedel hebben vaak veel moeite om de examens op tijd af te hebben.

Onderwijsdeskundige Matthias Eichenhardt pleitte jarenlang voor de aanpassing van het examenreglement. Hij denkt dat het extra half uur zal zorgen voor betere resultaten: “Ik ben zelf opgevoed door wolven en raakte altijd al snel afgeleid omdat ik naar de maan ging huilen, of een kudde schapen achterna ging. Uiteindelijk zie je dat toch terug in je cijfers. Heel jammer, want het probleem is niet dat je niet slim genoeg bent, maar dat je gewoon bent opgevoed door een roedel wolven.”

Jan Lupus (18) werd als kind in een mandje in de Rijn gelegd en groeide op onder de hoede van een Europese wolvin in het Zwarte Woud. Inmiddels zit hij in vwo 6 van het ECL in Haarlem: “Vooral bij wiskunde heb ik er veel last van dat ik ben opgevoed door wolven. Al die getallen, dan begint het mij gewoon te duizelen. Maar met een half uur extra moet het wel lukken denk ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou zeg, wat een onzin. Zeker Peter Buurman en Jos Maalderink weer. En dat zijn dan natuurlijk weer aliassen. Zo bereiken we nooit de wereldvrede.

Reageer
gravatar

Opgevoed door beer ik ben.
Nooit problemen met rekenenen gehad ik heb.

1 bijennest = 1 bijennest = honing
2 bijennest = jeuk en geen honing.

Wat probleem is?

Reageer
gravatar

Adopteer als goed christen een Chineesje. Dat is de boodschap.
Vul uw gegevens in zodat wij de wereld kunnen helpen.
Onder andere om wolven in schaapskleren te kleden.
En de Heer te volgen.

Reageer