Bron: Yu Zhang / Shutterstock.com

Man zet iPhone terug naar fabrieksinstellingen en wordt opeens omringd door Aziatische kinderen

'Ze lijken zó uit de fabriek te zijn gekomen'

Een 23-jarige student uit Budel werd deze ochtend onaangenaam verrast toen hij zijn iPhone terugzette naar de fabrieksinstellingen. Vrijwel direct na de reset vulde zijn studentenkamer zich met onderbetaalde kinderen, voornamelijk uit China.

“Ze lijken zó uit de fabriek te zijn gekomen”, peinst de student. “Ingenieuze nieuwe optie van Apple, maar ik heb liever dat mijn haperende beeldscherm het weer gewoon doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toen ik laatst dat knopje indrukte lag er opeens een bierviltje aan mijn voeten, met op de achterkant een tekening van een draaischijftelefoon met vleugels eraan. Dát is nog eens een staaltje ‘terug naar het begin’.

Reageer
gravatar

Die foto is onecht, zo hebben wij na uitgebreide research vastgesteld. De inrichting van de ruimte doet eerder denken aan een onderwijsinstelling dan aan een fabrieksinstelling, maar bovenal: de gezichtsuitdrukkingen van de afgebeelde personen strookt niet met de omstandigheden in de telefoonfabrieken. Ons advies: geloof de Speld niet altijd.

Reageer
gravatar

Hier blijkt andermaal dat de gezonde egocentrische instelling van het Westen de beste bescherming biedt tegen mede-lijden. Kinderarbeid is iets voor Amnesty om zich druk over te maken; de rest van Nederland is Nimby en zombie.

Reageer