Dit zijn de gore stofjes die je lichaam aanmaakt als je lacht

Als je dit hebt gelezen lach je nooit meer!

Lachen, op het moment dat je het doet is het heerlijk en kun je de hele wereld aan. Maar je wist waarschijnlijk nog niet dat je lichaam allerlei gore stofjes aanmaakt tijdens het lachen. Pas op, als je dit artikel hebt gelezen bedenk je je wel een tweede keer voor je weer je tanden ontbloot!

Endorfine
Ja, je leest het goed: endorfine. Pure endorfine. Een goor eiwitachtig stofje dat nota bene in je hersenen (!) vrijkomt. Het idee dat het daar zit, roept alleen maar walging op. En het komt bijvoorbeeld ook vrij bij de zwangerschap, wat een smerige gedachte he? En oja, het is ook nog eens hartstikke verslavend.

Gamma interferon
Wat denk jij als iemand je vraagt om een glas gamma interferon op te drinken? Juist, je gaat nog net niet over je nek. Nou, dan hebben we een verrassing voor je: als je lacht doe je eigenlijk niets anders, maar dan heb je het zelf niet echt door. Interferonen komen in aanraking met allerlei ranzige dingen als virussen, schimmels en bacteriën. GADVER!

Zuurstof
Mensen met een zwakke maag kunnen misschien beter even wegklikken. Als je lacht gaat je bloed dus sneller stromen, overal in je lichaam. Bah. En tot overmaat van ramp wordt er bij dat smerige proces zuurstof verplaatst door je hele lichaam. Ook naar je hersenen, en zelfs naar je longen. Niets is ranziger dan zuurstof in je longen. Wie gaat er nu vrijwillig zuurstof in zijn longen zuigen? Dan ben je dus echt een smeerlap. En dat is precies wat jij bent als lacht: een smeerlap!

Sorry voor dit smerige verhaal, maar we vinden het hard nodig om jou bewust te maken van wat er zich allemaal in je lichaam afspeelt als je je mondhoeken omhoog krult. Nu weet je in ieder geval wat je NIET moet doen als je buurman weer begint over die Duitser, Arabier en Belg die een bar in lopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De speciale humor zozeer in zwang is een vorm van verregaande zelfvergiffenis over dagelijks gemiste en nooit terugkerende kansen in hun vervloeking.

gravatar

Is er al iemand die iets zinnigs in de ‘wijsheden’ van deze valse profeet heeft kunnen ontdekken?

Toegegeven, dat was teveel gevraagd.

Die zijn teksten gelezen heeft?

gravatar

De cynicus beantwoordt zijn eigen vraag als een hond die zijn eigen braaksel opeet. En maakt dat rationeel.

gravatar

Ik zeg maar zo: je moet de pus eruit krijgen. De speldenprik is er om die eruit te krijgen. Zij die duizenden jaren geleden al hun kansen verkeken hebben, zijn dezelfden die dat nu weer doen: voor u. Daar ligt hun hartstocht: om het nu juist goed te doen in de context van toen. Hetzelfde type met betrekking tot nu wordt dus gekweekt voor de toekomst. De spelden-knop maakt hun belevingswereld uit.

gravatar

Gamma interferon drink je niet, maar spuit je. Dus als je met een spuit een ampul hebt leeggezogen, wel even de lucht uit de spuit tikken. Lucht in je lichaam, totaal absurd.
En dan gewoon even spuiten, de naald die langzaam je lichaam insnijdt, waarbij soms ook nog van dat vieze bloed nasijpelt uit dat kleine verscheurde gaatje waar die holle metalen naald weer langzaam uitgetrokken wordt. Dat je de huid mee ziet uitrekken, alsof die achter de naald aan wil gaan.
Ranzig.

Reageer
gravatar

Wel lekker goedkoop, maar niet lekker. En dat kun je aan je ruiken ook, tegen je dikke lijf aan in de duinen of op grote afstand. CORRIE, ik zeg het je nog 1 keer: je meurt vreselijk uit al je gaten. Gatver de gatver!

gravatar

Je moet vooral lachen vanuit je buik. Of in ieder geval uit de chakra’s van onder het middenrif die ontstonden in het premenselijke stadium, voor individualisatie. Anders komt er niet genoeg gif vrij.

Reageer
gravatar

Pre-menselijk? Toch weer apen-genen en dus evolutie? Weer Darwin? Doen we niet meer aan Âtman en Brachman?

gravatar

Om te detoxen van die nare O2 (chemisch!) kun je de lucht het beste mengen met de damp van verbrande bladeren van die prachtige bio dynamische tabaksplant.

Nog beter is daar toevoegingen aan te doen gebaseerd op eeuwenoude kruidenwijsheid. Denk aan bijvoorbeeld de edele Cannabis Sativa.

Er zal een wereld voor u opengaan.
En andere zich sluiten.

Reageer
gravatar

Interferonen komen in aanraking met allerlei ranzige dingen als virussen, schimmels en bacteriën:
Duitsers, Arabieren en Belgen dus. Die liepen net de bar weer uit.

Reageer
gravatar

Ik ken meer van die verhalen dat ze miljoenen mensen in de ellende hebben gestort om mij een hak te zetten, en dan zeggen ‘het was maar een grapje’.

Reageer
gravatar

Hebben we het hier nu over Duitsers, Turken of Arabieren? Ik kan je verzekeren dat noch Duitsers, Turken of Arabieren grapjes maakten tijdens hun genocides op resp. Joden, Armeniërs en Yezidi’s.