Deuren treincoupé stoppen expres nooit bij Daphne

NS wil niet dat Daphne als eerste instapt

Iedere dag ziet Daphne (23) de deuren van de treincoupé net iets te ver doorrollen, waardoor ze pas als laatste naar binnen kan. Toeval? Nee, zegt NS-topman Roger van Boxtel. “Dat doen we expres.”

“Ons beleid is dat Daphne nooit als eerste mag instappen. Vorig jaar is dat in 98% van de gevallen gelukt. Daar mogen we best een beetje trots op zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even nagevraagd en de eerste machinist zegt:
Het blijft elke dag een uitdaging inderdaad. Daphne stelt zichzelf elke dag anders op waardoor ik de trein weer op een andere plek moet stil zetten.

Ik weet trouwens wie verantwoordelijk is voor de 2% van de gevallen dat Daphne wél als eerste kon instappen. Ik stel een zware sanctie voor. Dit staat gelijk aan het negeren van een aanwijzing, of het passeren van een StopTonend Sein. (red: rood sein)
De tweede machinist meldt:
Ik geef het dan maar gelijk toe, ik kon het niet over mijn hart halen toen ze me huilend aankeek “stop alsjeblieft eens bij mij”.

Reageer
gravatar

Leggings toch?

Opengeknipte spijkerbroeken en kakzakken rond de knieën zijn dan weer géén probleem.

Zwartrijden ook niet, gezien de afwezigheid van controles. Zit het lekker, conducteurs?

gravatar

Nee, denk ff na: natuurlijk niet, die wordt gehaald en gebracht door een limousine met chauffeur. Je denkt toch niet dat een voormalig kopstuk van D66 in zoiets vulgairs als massavervoer gezien zou willen worden.

gravatar

Goed bezig bij de NS, Ik ondersteun hun beleid volledig, Wel wil ik nog even opmerken dat er nog steeds te veel treinen op tijd rijden, daar mag nog aan gewerkt worden,

Reageer
gravatar

Wat een leuk idee van de NS om voor wat meer afwisseling te zorgen in het dagelijkse leven.

Ja!, ik ga ook eens proberen om mijn dagelijkse routines te beinvloeden. Voortaan ga ik af en toe een krant kopen bij de kiosk.

Zo ben ik misschien ook wat minder tijd aan Faceboek kwijt! 😉

Corrie.