Flickr: Franklin Heijnen

Man verstrikt geraakt in stembiljet

Brandweer onderweg naar Groesbeeks stemkantoor

In een stemkantoor in Groesbeek is vanochtend een 42-jarige man verstrikt geraakt in een stembiljet. Omstanders probeerden aanvankelijk de man uit het opengevouwen papier te bevrijden, maar die pogingen in combinatie met de toenemende paniek van het slachtoffer zorgden er juist voor dat hij steeds verder verstrikt raakte in het biljet. Hulpdiensten waren snel ter plekke om de man te kalmeren. De brandweer is inmiddels onderweg om hem uit de agressief uitwaaierende A0 te bevrijden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een stemvangnet werkt alleen als de wind uit de goede hoek waait. En dat is vandaag helaas niet het geval. Er zijn verschillende meldingen uit den lande dat kiezers werden overvallen door windvlagen en met stembiljet en al in naburige kiesdistricten terechtkwamen. Veelal links stemmenden, hun stemmen blijken niet geldig als zij onaangekondigd districtsgrenzen overschrijden. Zij worden dan over-stemd, dat maakt hun stemming er niet beter op.

gravatar

A0 wel, zou dat de grap zijn? Dat er geen hol van klopt? Ik lach er om. Als een boer. Met KIESpijn, hahahahahaha.

gravatar

En dan te weten dat 95% ervan domweg niet gebruikt wordt, aangezien mensen in overgrote meerderheid het bovenste vakje van één vd linker 10 kolommen invullen.

Wat minder versnippering (haha) zou mooi zijn.

Reageer
gravatar

Bij ons in het verzorgingshuis zijn drie bewoners in hun stembiljetten overleden. De voorzitter van het stembureau wil hun stem ongeldig verklaren, wij gaan daar tegen in beroep. Dat het hele biljet rood was heeft niks met het stempotlood e maken, dat komt gewoon van bejaardenbloed

Reageer