YouTube: VVD/NPO

Foto’s: dit is wat 6,5 jaar premierschap met je doet

Mark Rutte toen en nu

Morgen is de laatste dag van het kabinet-Rutte II. Mark Rutte is dan 6,5 jaar premier. En dat doet wat met een mens. Dat laten deze foto’s duidelijk zien. Links de premier in 2010, rechts Rutte anno 2017. Wow!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stem idioot. Stem PVV, want haat is de manier vooruit. DEUS VULT, zoals de verschrikkelijke kruistochters zouden schreeuwen toen ze gewone mensen vermoorden. Zullen we nu ook de Christenen uitzetten?

gravatar

Daar is men toch al druk mee bezig J.? MUNDUS VULT DECIPI: de emigratie van Christenen en buitenkerkelijken naar Australië en Nieuw Zeeland begint nu al echt op gang te komen. Veel last-minute boekingen i.v.m. de verkiezingen. TUI en Corendon varen er wel bij.

gravatar

Duidelijk niet geinvesteerd in de economie. 6,5 jaar dezelde bril, pak komt van Legers des Heils en kapsel is ook “zelfde maar weer” in 5 minuten geknipt. Heeft vast nog steeds diezelfde Saab en wij maar spenderen.

Reageer
gravatar

Dus voor de verlaging van de AOW leeftijd. Zoals het hoort: vóór de 50+ voor verhoging van die leeftijd, na de 50+ tegen. Zo waait in elk huishouden de wind naar de eigen pot first.

gravatar

Ander overhemd maar los daarvan in 6½ jaar geen spat veranderd. Alleen dat gehoorapparaatje, dat had de RVD beter kunnen wegretoucheren.

Reageer