LibelleTV

Wilders trapt PVV-campagne af bij slotdebat

'Het gaat een strijd van de korte adem worden'

Heel Nederland heeft er reikhalzend naar uitgekeken, maar morgen is het dan eindelijk zo ver. Bij het NOS-slotdebat trapt PVV-lijsttrekker Geert Wilders zijn campagne af.

Politiek-journalist van de NOS Xander van der Wulp: “Het is de afgelopen weken natuurlijk rustig geweest rond Wilders. Hij heeft zich in alle rust kunnen voorbereiden op de campagne. Maar let maar op: de komende paar uur gaat hij het nieuws weer beheersen. Het gaat een strijd van de korte adem worden.”

Gaat het Wilders lukken om de grootste te worden? “Het is nog echt veel te vroeg daarover iets te kunnen zeggen, daar moeten we nog even geduld voor hebben. Maar woensdag rond deze tijd zullen we het eindelijk weten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doen ze dat niet allemaal? Ik heb nog geen lijsttrekker kunnen betrappen op inhoudelijke noties. Oneliners zijn trouwens de enige berichten die het electoraat áánkan in verkiezingstijd.

gravatar

Emile R. die Geert W. een poepje laat ruiken? Ik weet niet hoe het met de spijsvertering van Emile staat. Hij lijkt me trouwens allergisch voor tomaten en andere soorten van nachtschade. Maar voor de rest kan Emile nog geen deuk in een pak boter slaan. Gelukkig heeft Jan Marijnissen zijn dochter de verkiezingsarena ingestuurd om de SP nog enige slagkracht te geven.

gravatar

Meneer Wilders trapt helemaal niet vanavond de campagne af.

Meneer Wilders is zijn campagne jaren geleden al begonnen, namelijk op het moment dat hij de enige volkspartij die we nog hebben, de PVV oprichtte.

Daarom stem ik aanstaande woensdags op meneer Wilders van de PVV.

Corrie.