Youtube - Channel 4 News

Turkse minister probeert Nederland alsnog te bereiken via Lesbos

Bootje waarschijnlijk tegengehouden door Turkse marine

De Turkse minister van Familiezaken blijft proberen om Nederland binnen te komen. Minister Kaya heeft een mensensmokkelaar betaald om haar in een rubberen bootje naar het Griekse eiland Lesbos te vervoeren.

“Als ik eenmaal in Griekenland ben, kan ik via de Balkanlanden naar Duitsland lopen”, zegt Kaya. “Daarna neem ik de auto.”

Het is de vraag of het Kaya lukt om via deze route in Nederland te komen. Waarschijnlijk wordt haar bootje door de Turkse marine tegengehouden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En niet alleen “breed” in Turkije, maar ook “breed” in Europa. Turken zijn dan ook niet voor niets het belangrijkste exportproduct van Turkije. Erdogan werkt aan de definitieve verovering van Europa, van binnenuit, volgens het beginsel: One man, one vote.

gravatar

Not funny.

Het eiland Lesbos bezwijkt onder de oeverloze stroom gelukzoekers die Europa proberen binnen te komen.
Daar kun je geen grappen over maken.

Daarom stem ik aanstaande woensdag op meneer Wilders van de PVV.

Hij gaat ons continent opschonen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Als internettrol voor Poetin vanuit Petersburg werkende vraag ik me af hoe ik hier nu op moet reageren? Ik weet het al: Poetin zal zijn leger sturen om alles zo snel mogelijk op te lossen!!

Reageer
gravatar

Zoals mijn trol hierboven beschrijft is het inderdaad een goed verhaal Maar het laat zien dat meneer Wilders van de PVV al eerder heeft verteld. Namelijk het probleem van Nederlanders met een migrantenafkomst. Ze hebben een dubbel paspoort.

Het zijn geen echte Nederlanders maar Turken die in Nederland wonen. Hun loyaliteit ligt niet bij Nederland. Ze lopen als dwazen achter hun achterlijke geiten neukende leider aan.

Weer een reden om woensdag op de PVV van meneer Wilders te stemmen.

Woensdag is het startpunt van de Europese lente. Overal in Europa komen mensen zonder migrantenafkomst in verzet en eisen hun land op.

Corrie.

Reageer
gravatar

En zo laat je dus ook zien dat medelanders door jou te beïnvloeden zijn.

“Stemmen beïnvloed door woorden zijn geen vrije gedachten, manipulatie door woorden is de doctrine van het zelf niet meer kunnen bepalen wat je denkt”.

Benny

gravatar

Het is onwaarschijnlijk dat Erdogan zich aan geiten-neuken waagt; hij lijkt overgestapt op mierenneuken en stoot nu verwarde kreten uit over nazi’s en fascisten, n.b. in het land met de grootste Turken-dichtheid van Europa: Dürüm Hollanderle. Het wekt ook verbazing dat deze belaste kreten worden geuit door de man die uit is op de vernietiging van Koerden, Gülen-fans en verder iedereen die niet belijdend lid is van zijn AKP-partij.