Bron Wikimedia BY CC - Alaniaris

Erdogan vraagt opgesloten rechter om Nederland te veroordelen

'Hij zal zich verzetten tegen fascistische regering'

De diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije krijgt een staartje. President Erdogan stapt naar de rechter om Nederland te laten veroordelen. Hij is daarvoor speciaal naar een gevangenis in Ankara gegaan.

“Deze opgesloten rechter heeft de idealen van democratie en rechtsstaat hoog in het vaandel staan”, aldus Erdogan. “Hij zal zich dus ongetwijfeld verzetten tegen het fascisme van een regering die zich democratisch noemt.”

Mocht het juridische pad niet werken, dan overweegt Erdogan opgesloten militairen in te zetten. Daarnaast wil hij dat Turkse kinderen op school leren over het Nederlandse nazisme. In gevangenissen door het hele land worden leraren bijgeschoold om die lessen te kunnen geven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is goed dat er nu eindelijk eens duidelijkheid komt, over wie de baas is in Nederland. Erdogan heeft als onderkoning lang genoeg in de schaduw gestaan van VJ Rutte en de multinationals van zijn Peetvader DJ Trump.

Reageer
gravatar

Dit toont goed leiderschap en een vooruitziende blik van goddelijk leider Erdogan. Hij heeft er voor gezorgd dat deze ambtenaren waarlijk dienstbaar zijn aan hem en het volk, door ze op strategische plaatsen te stationeren, zodat ze op commando onmiddellijk hun rol kunnen vervullen.

Hij is dan ook op studiereis geweest bij aspirant goddelijk leider Kin Jong Un in de Democratische Volksrepubliek Korea (niet te verwarren met imperialistische slaaf Zuid-Korea).

Hoera! Hoera! Hoera!

Met wolvengroet,
Mevlüt Çavuşoğlu

Reageer
gravatar

Vertaal dit alsjeblieft naar het Turks en veroorzaak een relletje in Turkije. We zullen ze krijgen die Turkse fascistische nazi’s! 🙂

Reageer
gravatar

De Turken willen het recept van Nederland overnemen. Via het onderwijs in Nederland is het nazisme van de Hollander immers tot Turkije doorgedrongen. Het recept wordt regelrecht overgenomen.

Reageer
gravatar

Al ruim 400 jaar lopen we de Turken in te palmen en ongemerkt tot horige te maken. Zonde als die constructie nu zou sneven, op grond van niet welbegrepen eigenbelang met oogkleppen op van dien. Laten ze Wenen maar innemen. Of Salzburg. Wat Mozartkugeln er tegenaan, und fertig mit Käse!

Reageer
gravatar

Horst Wezel of Horst Wessel? Il n’y a qu’un pas. En Horst; in de Stephansturm zijn nog stoffelijke bewijzen (ingemetseld) aanwezig van de vorige georganiseerde groepsreis van Turken naar Wenen.

gravatar

De enige juiste reactie zou zijn om Kuzu en Öztürk terug te roepen naar Turkije en ze daar te houden. Zulke superechte door-en-door Turken stel je niet bloot aan een gevaarlijk fascistische samenleving!!

Reageer
gravatar

We moeten niet zo paniekerig doen. Turkije is al decennia lang een heel betrouwbare en loyale bondgenoot. Het feit dat een Turkse minister door ons wordt beschermd tegen duizenden betogers bevestigt dit alleen maar.

Reageer