griffyclan007.wordpress.com en Wikimedia Commons - U.S. Department of State

Turkse minister landt op strand Normandië

'Het wordt een lange dag'

De Turkse minister Cavusoglu is vanochtend geland op het strand van Normandië. Vanaf hier zal hij Nederland proberen te bereiken.

“Het wordt een lange dag”, aldus minister Cavusoglu.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgende week staat die verwarde man in Gent “ALOHA SNACKBARRRR”!!! te schranderen voor de plaatselijke Vlaamse friettent.

Reageer
gravatar

‘Schranderen’ (werkwoord, onbekend) zo hard schreeuwen dat het door je keel schraapt.
Niet te verwarren met scanderen.

gravatar

Bedoelt Henk wellicht het neologisme “schranderen” als combinatie van de werkwoorden “schransen” en “scanderen”? Deze combinatie is erg ‘in trek’ bij voetbal-hooligans, vooral voor, tijdens en ná voetbalwedstrijden. Als vorm van internationale ‘Kameraadschap’, een mannelijke, dus ruwe, vorm van ‘huggen’ ongeveer zoals internationale motorbendes ook ten toon spreiden.

gravatar

Ze hebben het mooi gemaakt om zo,n foto te maken en zijn nette pak en geen vuiltje erop,tja voor een foto is dit leuk wat sneu toch.

Reageer
gravatar

Geen zorgen, ik heb Kuzu en Öztürk aangespoord om hem op te gaan halen. Als we dan precies op het goede moment uit de EU stappen en de grenzen dichtgooien zijn we daar ook meteen vanaf.

Reageer
gravatar

als het d-day was, dan hadden de Duitsers hem waarschijnlijk al gedood voordat hij het strand verlaten zou hebben

gravatar

Cavusoglu waagt zich toch maar op Christelijk gebied. En net als in 1944 de Amerikanen op Omaha Beach Hitler-Duitsland bestreden, doet C. dat nu in zijn eentje. Gedropt door Corendon en alleen gewapend met een mobieltje. Hij heeft zijn halal vizier gericht op Angela Merkel, Mark Rutte en Geert Wilders. Gespannen wachten 15 miljoen klikTurken en Grijze Wolven in West Europa op zijn Amber Alert. Na Armeniërs en Koerden zijn nu West-Europeanen aan de beurt. Met zulke “vrienden” hebben we geen vijanden meer nodig.

Reageer
gravatar

Een man met een plan en een missie laat zich niet vangen. Die springt een gat (uit) in de lucht en zoekt een andere weg. Zelfverzekerd sterk en doordacht eigen plan. Mooi gevonden en nu terug naar de realiteit… Hij gaat om zich heen tieren roept Hitler aan en heeft de durf niet.

Reageer
gravatar

Dan is het in de Achterhoek beter, daar is het höken en neuken.
Den Haag zegt alleen “Doet mèn un bieah” Daarom wou deze turkenburg persé naar Rotjeknor: Geen woorden, maar daden!

gravatar

Indrukwekkend, ik stel voor dat we opnieuw een aantal Duitse pantserdivisies inhuren en laten ingraven bij Arnhem. Dan kunnen we weer bruggetje te ver spelen.

Reageer
gravatar

Dat Speld wat humor in het zet vind ik niet zo erg, maar door al die nare reacties wordt men wel aan het denken gezet…… Als buitenlander (dus een Nederlander met een migratieachtergrond) zal je nooit volwaardig gerespecteerd worden. Bij ieder gebeurtenis wordt iedereen door een kam geschoren….

Reageer
gravatar

Wellicht speelt hierin mee dat veel Turken in Nederland nog steeds Erdogan als hun nationale leider zien. Recep moet worden nagegeven dat hij het ideaal van Kemal Atatürkl (heel Europa onder Ottomaans bestuur”) -qua getalsmatige bezetting- al aardig heeft waargemaakt. Hij provoceert al effectief Merkel en Rutte.

gravatar

ik sluit me daar bij aan. Er wordt zo vaak een bericht geplaatst op de Speld, wat ik gezegd zou hebben en daarmee belachelijk gemaakt word!

gravatar

Wij sturen alle etterzakken fijn voor een strandvakantie naar Normandie.Ondertussen schrijf ik Trump aan of het geen goed idee zou zijn
voor de Amerikanen om D Day weer eens dunnetjes over te doen.
Er mag met scherpe munutie geschoten worden.
De eerste die Erdogan raakt krijgt honderd bonus punten.

Reageer
gravatar

Da’s allemaal onderdeel van het grote plan. We laten hem optrekken tot aan Nijmegen. Dan slaat de val dicht en lanceert Merkel een offensief dwars door de Ardennen. Dan hebben we hem in de tang.

Reageer
gravatar

De strategie van Dwight Eisenhower in 1944? Nijmegen ging nog nét, maar Arnhem was echt een brug te ver. En: Merkel lanceert een Ardennen-offensief? Met wie en waarmee? Alle nog actieve EU-soldaten, mét hun rollend en vliegend materieel, zijn druk bezig om in zanderige moslimlanden de onderlinge vrede (!?) tussen rivaliserende groepen Zoen-nieten en Niet-Schieten te bewaren.