NPO

Diana Matroos: ‘Groningers hadden Rutte moeten laten uitpraten’

Journaliste vond optreden schandalig

Het optreden van een groep boze Groningers gisteravond bij Pauw & Jinek zorgt voor veel kritiek. Journaliste Diana Matroos heeft er geen goed woord voor over: “Rutte kreeg geen moment de kans om uit te praten. Schandalig.”

Ook RTL-hoofdredacteur Harm Taselaar is niet te spreken over de harde aanpak van de Groningers. “Prima dat je de politicus confronteert met de term ‘naaiers’, maar dan moet je hem wel de ruimte geven om te reageren. Waarom heeft niemand van de regie de Groningers in de loop van de uitzending geïnstrueerd om hun toon te matigen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als je huis een ton minder waard is geworden en je zit in 3 jaar tijd met 3 grote verbouwingen t.g.v. aardbevingen dan baal je flink. En dan wordt er aan de andere kant goed verdient.

Gelukkig hebben we een regering die de burgers beschermd.

Reageer