Bron RTL

Diana Matroos: ‘Wilt u alstublieft ophouden met antwoord geven?’

Verschillende lijsttrekkers lijken naar het debat te zijn gekomen om te reageren op de vragen van Diana Matroos. Dit tot ergenis van de RTL-presentatrice: “Wilt u alstublieft ophouden met antwoord geven?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, ook hinderlijk was dat de reclameblokken steeds werden onderbroken door zoiets triviaals als een debat met hotemetoten en een brullende matrozenmuts.

Reageer
gravatar

Precies, politici moeten gewoon wat one-liners roepen en ophouden met nuanceren. One-word debatten zouden nog veel beter zijn. “Wat denkt u te doen aan de inkomensgelijkheid?” “Sociaal!” “Economie!” “Kansen!”. Dank u, dat was het dan weer voor vanavond.

Reageer
gravatar

Dank je voor je directe vragen, zoals altijd wordt er weer een verdraaid antwoord gegeven of word er niet gezegd wat er gevraagd word, er zijn op een vraag maar twee antwoorden mogelijk en dat is ja of nee meer antwoorden zijner niet !,

Dat heeft u duidelijk weergegeven dank u , helaas schaamde iedereen zich om een eerlijke vraag te beantwoorden.

Alle negatieve reactie,s die u hier krijgt kunt u negeren deze mensen begrijpen de vraag niet, dat is de reden dat men reageert.

Dank u heb met veel genoegen naar u gekeken en voor mij net u de winnaar van het debat, door de juiste vragen duidelijk te stellen chapeau !!!

Reageer
gravatar

Ze wil lef tonen, maar wat zij doet is gewoon arrogant een grote bek op zetten. Door de porseleinen kast denderen. Dat heeft niets met lef te maken maar is gewoon met oogkleppen op je zin door drammen. Helaas is de samenleving verzadigd met zulke figuren.

Reageer
gravatar

Zwakke heelmeesters maken stinkende wonden, wanneer er iets gevraagd word immers dat was het doel, dan doe je aan iets mee, wat is de reden dat je een ander antwoord wil geven ???? Immers er werd iets gevraagd dus antwoord dan ben je eerlijk.

gravatar

Mevrouw Roos, wat heb ik mij -evenals miljoenen andere kijkers- aan uw manier van optreden geërgerd tijdens het Carré debat. U heeft zich wel van de meest onbeschofte manier laten zien en duidelijk een stuk willekeur uitgestraald. Rutte bv, kreeg alle kans om zijn premiers titel binnen proberen te halen, terwijl u de andere kandidaten publiekelijk ten schande zette. Doet u mij mede namens vele andere kijkers een plezier: Ga op zoek naar een andere baan !!

Reageer
gravatar

Niet alleen bij de beide RTL debatten was er een duidelijke voorkeur. Bij het WLN intervieuw met Geert Wilders , werd hem geen strobreed in de weg gelegd en geen enkele prangende inhoudelijke vraag gesteld door Rick Nieman, Hier had de Telegraaf dus duidelijk de hand in.

gravatar

Gekke vriouw. Wilde ik luisteren naar de meningen, gooit zij constant roet in het eten
Dankzij haar weet ik maar de helft.
Nooit meer Diana svp

Ed.

Reageer
gravatar

in een interview gaf zij eens aan dat zij gediscrimineerd werd omdat zij gekleurd is. ik denk eerder omdat zij zo’n bitch is.

Reageer
gravatar

Waarom wordt het bij Marianne Thiemej persoonlijk en gaat het over haar geloof i.p.v haar politieke overtuiging en bij de heren niet? Minachting voor het vrouwelijke denken. Te moeilijk voor de patriarchale heren? Hoezo gelijkwaardigheid? Foei Diana Matroos, je hoorde jezelf te graag vechten.

Reageer
gravatar

Ze werkt aan een nieuw programma: “Bitches vallen in de rede” ook Eva Jinek en Mariëlle Tweebeke doen mee. Wouke van Scherrenburg is al afgevallen (maar die was dan ook modder- en moddervet). Patty Brard, Sylvana en Patries Paay denken nog over deelname na. Wordt een kijkcijferkanon! Heerlijk ál die bitches die iedereen in de rede vallen!

gravatar

‘t draait niet om de debatteer”kwaliteiten” van Diana Matroos…. Hoe irritant zeg… Laat de politici even uitpraten of tenminste hun zin afmaken!

Reageer
gravatar

Diana,
Ga iets anders doen, mogelijk dat je ergens geschikt voor bent.
Fatsoensnormen en zorgvuldigheid behoren blijkbaar niet tot de (jouw) competenties voor de functie die jij moest invullen.
Ik heb mij mateloos geërgerd aan jouw houding en gedrag.