PBS Newshour

Pence over gebruik privé-account: ‘Nooit verwacht dat hier moeilijk over gedaan zou worden’

'Media besteden overdreven veel aandacht aan de kwestie'

Mike Pence snapt niets van de ophef die is ontstaan over zijn gebruik van een privé-email in zijn tijd als gouverneur van Indiana. “Ik had nooit verwacht dat hier moeilijk over gedaan zou worden.”

Volgens de vice-president besteden de media veel te veel aandacht aan de kwestie: “Normaal zou niemand hier over vallen, maar omdat ik een Republikein ben willen ze me bij wijze van spreken opsluiten. Het gaat in de media nergens anders meer over.”

Pence vindt niet dat het gebruik van privémail niets zegt over zijn capaciteiten als bestuurder. “Typisch iets voor Democraten om hier een politiek slaatje uit te slaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, precies: Pence wise, pound foolish. Het begint langzamerhand sterk te lijken op de moidus operandi van wijlen het team van de LPF; de erosie begint van binnenuit. Eerst bedankt de opperste veiligheidsadviseur voor de eer, dan pleegt de minister van Justitie meineed, de vice pretendent benut zakelijk email om met Poetin te overleggen. Bookmakers openen al weddenschappen wanneer DJ Trump in aanmerking komt voor een Impeachment à la Richard Nixon na Watergate. Go on boys, we haven’t seen nothing yet