RTL Nieuws

Roemer zegt Carrédebat af: ‘Ik moet sollicitatiebrieven schrijven’

‘De tijd dringt, ik moet 16 maart iets anders hebben’

Emile Roemer heeft afgezegd voor het Carrédebat van aanstaande zondag. De SP-leider heeft er naar eigen zeggen geen tijd voor, omdat hij druk is met het schrijven van sollicitatiebrieven.

“De tijd begint te dringen”, zegt Roemer. “Op 16 maart moet ik iets anders hebben. Het is heel ongelukkig dat het nu samenvalt met de campagne, maar daar kan ik ook niks aan doen. Voor mij gaat het hebben van werk voor. Ik wil iets nuttigs doen voor de maatschappij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

He jeetje, nu heb ik toch wel te doen met ‘ons Emieleke’. Wat ja, waar gaat een ongezond ogende man van zijn leeftijd en opleidingsniveau nog een baan vinden? Zit’ie ook nog met dat accent..

Reageer
gravatar

Je kunt Emile in ieder geval niet verwijten dat hij -politiek- omhoog is gevallen door gebrek aan gewicht.

gravatar

Hou toch op; Jan Nagel is al de nagel aan de grafkist geweest van Pim Fortuyn en van diens opvolger Mat Herben die zeer tegen de wil van zijn voorganger, samen met Jack de Vries (CDA én VVD) de JSF er zo kundig naar Nederland haalde. Bovendien moet je bij Jan Nagel oppassen dat het wel zuivere koffie is en er geen kruidnagel of polonium is toegevoegd.

gravatar

Je zult mij niet horen over wie er nog meer van deze afvloeiingsregeling gebruik maakt. Kuzu en Öztürk in ieder geval niet, die hebben beloofd hier Erdogan’s democratische beginselen met hun leven te verdedigen tegen Westerse invloeden.
Samson is recent uitgenodigd om in de Raad van Commissarissen van Samsung te treden, als “kern”lid en vervanger voor de gearresteerde CEO. Ton Elias is officieel aangesteld als contragewicht in de onlangs gerestaureerde “Hef” in Rotterdam. Emile Roemers kreeg het aanbod om school-, zeden- en burgemeester in Oss; de gemeente van waaruit het allemaal begon toen Amerikaans venturekapitaal Unox en Organon uit die stad verwijderde en herplaatste in lage-lonen-landen.. Voilà: alles komt goed.