Genuanceerde man eindigt zinnen met resoluut uitgesproken ‘komma!’

Spijker. Kop. Mits.

“Het moet anders, KOMMA!” zegt Edwin Vrolijks, een man van de snoeiharde nuance. In discussies laat hij die nuance de vrije loop door aan het eind van de zin resoluut aan te geven dat zijn scherpe stellingname ruimte tot discussie laat.

In discussies valt Edwin zijn tegenstanders dusdanig persoonlijk aan dat ze elkaar na afloop nog een blik in de ogen waardig gunnen. “Bent u nu helemaal betoeterd, of vergis ik mij, en bent u slechts een fractie betoeterd?”, vraagt Edwin. “Ik duld een weerwoord!”

Door zijn onverbiddelijk open manier van discussiëren krijgt Edwin op Twitter vaak bijval, bijvoorbeeld van @Arianne_Grande06: ‘Spijker. Kop. Mits.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, dit is typisch een autistische ICT’er die wordt omgeschoold tot Gauleiter van D66: aan zijn muur dus geen “Entartete Kunst”, maar uitsluitend weidse vergezichten van Hollands polders (net vóórdat De Grote Industrialisatie toesloeg)