Wikimedia Commons

Deze politici deden ook de woordentest!

Interessant!

Op Facebook kun je nu zien welke 5 woorden je het meest gebruikt. Deze politici gingen u voor:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis ‘Pleur op!’ en ‘Doe normaal man!’

En ‘Kans nul’ en ‘Niemand uitsluiten’.

En de klassieker: ‘Eerlijk delen!’

Doe dan ook maar: ‘Tijd voor verandering!’
(Maar die is flauw, want gebezigd door ELKE oppositiepartij.)

gravatar

Nee hoor, dat was een leugentje.
– Weet niet.
– Anders nooit.
– Hoofdpijn.
– Waar dan?
– Te vroeg.

Samir

gravatar

Er is wel gesproken over het keuzemoment dat langzaam dichterbij komt, nadat onze evolutie ons een neiging naar links of rechts meegeeft. Er bestaat echter een verschil tussen verloren zielen en zielloze mensen. Van die laatste zijn er weliswaar heel veel, die toch nog geen ‘verloren zielen’ zijn. Wel zullen zielloze mensen na een aantal levens te hebben geredeneerd vanuit hun emotie (die ze nog vaak denken noemen) verloren zielen worden.

Het lot van verloren zielen is te verschrikkelijk voor woorden. Los van de gruwelijke kwellingen, zijn het vaak ware duivels die er plezier in hebben hun medemensen mee te trekken, voor ze voorgoed van de aarde naar de planeet van de dood verdwijnen, waar ze als menselijke resten worden vernietigd = steeds opnieuw vermalen in dit laboratorium van de natuur.

Reageer
gravatar

Tot zover de verwachtingen van het aantal nog door te maken incarnaties/existenties en tussenliggende “dode” momenten. “Verloren zielen” zijn bovengemiddeld vaak kapitalist, of CEO’s in vermogensvormende functies. Het sterftecijfer onder hun ondergeschikten is hoger dan dat door verkeersongevallen en rassenrellen.

gravatar

Dit lijkt op een klassiek geval van uitlokking: HOE kun je -in Nieuwspoort’s naam- politici in verkiezingstijd verhinderen hun INGebeitelde verkiezingsbeloften te spuien die hen zo vóór op de tong liggen. Dat is vergelijkbaar met het weigeren van de toegang tot openbare toiletten aan bierverslaafden die zojuist hun persoonlijke record “innemen” hebben gebroken. En hetzelfde als IS-leden verbieden hun mes en AK-47 tegen ongewapende onschuldigen te gebruiken: dat is wreed, dat doe je niet als je voor de UNO, Rechten van de Mens en wreedzame coëxistentie bent.

Reageer