Bron: Wikimedia Commons

Wie zijn de politieke pretty boys Trudeau, Klaver en Schulz?

Ineens heeft elk land een sekssymbool in de politiek

Canada heeft Justin Trudeau, Nederland heeft Jesse Klaver en ook Duitsland heeft nu met Martin Schulz z’n politieke mooiboy. Wie zijn deze sekssymbolen in de westerse politiek?

Justin Trudeau
Het fenomeen begon toen Canada anderhalf jaar geleden een premier kreeg die Justin heet. Inmiddels zorgt de pretty boy ervoor dat miljoenen Amerikanen overwegen naar Canada te emigreren. Yeah!

Martin Schulz
Ook Duitsland heeft nu zijn politieke hunk. Jonge vrouwelijke kiezers vallen massaal voor de jeugdige uitstraling en jongensachtige onbevangenheid van Martin Schulz. Zijn sappige wangetjes en stevige onderlip laten veel vrouwen (en mannen!) zwijmelen. Zou Duitsland daadwerkelijk Angela Merkel inruilen voor de stoute casanova met zijn stoere baardje?

Jesse Klaver
Macht, rijkdom en sensualiteit: Jesse Klaver verovert de harten van veel jonge kiezers. De Telegraaf suggereert dat zijn weelderige haardos en exotische tint wat zijn opgeklopt, maar het lijkt de groene Tarzan niet te deren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een naar stelletje sexisten zijn jullie daar bij De Speld!

Waarom niet een leuk artikel over de meiden Theresa May, Angela Merkel en Liliane Ploumen?

Reageer
gravatar

Weinig nieuws – gierigheid des te meer.
Bij een postbode kan ik me nog IETS voostellen.
Iedere twee maanden de tarieven van een postzegel omhoog.

Reageer
gravatar

Inderdaad, maar nog niet zo erg als de benzineprijzen aan de pomp; die stijgen namelijk per dag. De aandeelhouders van Shell beleven elke dag collectieve orgasmes. De jongens van Deysselbloem ook, temeer daar de prijs van ruwe olie nog steeds dalend is.

gravatar

Not funny.

Iedereen die Facebook goed bijhoudt weer dat Meneer Wilders van de PVV door zijn eenzame opsluiting moeite heeft om aan zijn vleselijke gerief te komen.

Hij had in betere tijden Bll Clinton nog een poepje kunnen laten ruiken!

Corrie.

Reageer