RTL Entertainment

Jesse Klaver overdreef gevangenschap op Robbeneiland

Details uit biografie blijken opgeblazen

Het verhaal dat Jesse Klaver achttien jaar gevangen zat op Robbeneiland blijkt overdreven. In zijn biografie ‘Dromen van mijn vader’ beschrijft de GroenLinks-leider hoe hij in 1962 werd opgepakt vanwege zijn strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika. Volgens onderzoek van de Telegraaf is het verhaal een beetje opgeblazen, omdat Klaver geboren werd in 1986.

Het blijkt niet de enige levensgebeurtenis die Klaver wat heeft aangedikt. Ook zijn rol bij de zoutmars in 1930, een protest tegen het Britse zoutmonopolie in India, zou in werkelijkheid kleiner zijn geweest dan de politicus doet voorkomen. Daarnaast zijn er twijfels over de jeugdherinneringen waarin de lijsttrekker van GroenLinks Troje binnenvalt met een houten paard, de KRO opricht en Gallië verovert.

Klaver zelf noemt alle ophef een beetje overdreven: “Mensen zijn gewoon jaloers, alleen maar omdat ik Amerika heb ontdekt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja toch een beetje laf van de mensen om Yassie Feras zo in het zonnetje te zetten. Koning Willem Alexander mag wel oppassen, ik zie het nog wel gebeuren dat Groen-links de troon gaat opeisen. En dan Yasser Feras alias Jesse Klaver op de troon.

Reageer
gravatar

Wat erger is dan Robbeneiland is dat in Ned. advocaten en rechters de corrupie instant houden.
Ga nar de politie met bewijzen dat advocaat meineed en valsheid in geschrife pleegt, moet 0900-8844 bellen voor een afspraak. Bel dit nummer en na kort uitleg wordt de telefoon neergelegd, 2x toe.
Waar zijn de gelijke rechten in Nederland ?

Reageer
gravatar

Erg flauw om Jesse Klaver ( jfk voor intimi) op deze manier door de mand te laten vallen. Alsof Roemer vroeger onderwijzer is geweest. Dat gelooft toch ook niemand.

Reageer
gravatar

Ja JFK, die heeft nog veel betekend voor de zwartjes.
En de Cuba-crisis, tjongejongejonge!!
Samen met zijn broer, Robert Klaver.
Helden zijn het!

Maar daar hebben ze een hoge prijs voor betaald.
Beiden hebben moeten onderduiken, na een in scene gezette aanslag.
FAKE NEWS, maar voor het goede doel!

JFK heeft nu gelukkig zijn rol in de politiek weer opgepakt, dankzij plastische chirurgie!

gravatar

Ja, men kan wel gezien dat deze jongen keihard GELEDEN heeft voor zijn idealen!

Niet eens aan bod gekomen is hoe hij op de barricaden stond tegen die gemene dictator Franco: ¡NO PASARÁN!

Ik heb nog een hartstikke stoer T-shirt van hem. Zijn geuzennaam was toen ‘Che Guevara’.

Reageer
gravatar

Ik denk dat Jesse zijn prestaties met tochtige olifanten liever onder de pet houdt… zeker na al die ophef over zijn Paay filmpjes.

gravatar

Ik vind het nogal verwerpelijk dat mijn zoon Jesse (Djezze voor intimi) zo belachelijk wordt gemaakt in de vaderlandse pers, terwijl zijn grootste daad nog nooit aandacht heeft gekregen: op 27 april 1986, 3 dagen voor Djezze’s geboorte, overleed namelijk de zeer beroemde verzetsstrijder Pieter Jacob Six. En van wie is Djezze de reïncarnatie? Jawel, vul zelf maar in….

Reageer