Elze kan nog niet wegrijden want haar smartphonescherm is beslagen

'Heel irritant'

Tegenslag voor Elze Heringa (26) vanochtend. De Arnhemse wilde vanochtend naar haar werk rijden, maar het scherm van haar smartphone was beslagen. “Heel irritant. Ik heb de verwarming aangezet en ben meteen gaan krabben”, vertelt ze. “Ik moest een paar minuten wachten tot ik mijn berichtjes kon lezen en kon gaan rijden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, nogal wiedes. De motor moet eerst warm zijn, voordat in de auto de verwarming gaat werken. Je kunt het best gewoon alvast aanrijden en flink snelheid maken, op de snelweg dus. Dan kun je in no-time weer je iPhone bekijken en heb je gelijk ook weer zicht door de voorruit.

Reageer
gravatar

Ja, Eye Wish en “Hans Anders” maken tegenwoordig allebei reclame met voorverwarmd smartphone glas, op sterkte.