bron glamourblog

Massale verontwaardiging over delen sekstape Patricia Paay (VIDEO PLUS BEELDEN!)

“Afschuwelijk”, “Totaal verwerpelijk!”, “Kan echt niet man”. Het is zomaar een greep uit de reacties die kwamen na het op internet publiceren van de seksvideo van Patricia Paay (link video en beelden onderaan dit artikel).

De grootste verontwaardiging lijkt te zitten in de dubbele standaard die Nederlanders erop nahouden. Brenda Borculo, mediadeskundige en ethicus, zei over de zaak: “Aydin C. en zijn chantagefilmpjes vinden we walgelijk, maar de seksvideo [die inmiddels gelekt is en te zien is bij de link onderaan dit stuk – red.] van een vrouw die onze moeder of grootmoeder kan zijn willen we opeens gretig zien. Daar hebben we dan geen probleem mee?”

Wat Patricia Paay (het voormalig model en BN’er die in lustige ontklede posities gefilmd is terwijl ze allerlei seksuele handelingen verricht) er zelf van denkt laat zich raden, maar het is in ieder geval afschuwelijk.

Benieuwd waar iedereen het nu over heeft? Klik op de link en zoek daarna snel een spiegel op! http://bit.ly/2ls68Ap


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ja afschuwelijk allemaal media aandacht en altijd hebben andere het geflikt dat deze persoon zich niet schaamt allemaal media aandacht en geld klopperij

Reageer
gravatar

Heel erg treurig en schandalig wat haar nu overkomt. Want links om of rechts om, iemands integriteit en privacy wordt hier moedwillig ten gronde gericht. Dit gun je niemand… Bah! Kop op Patricia en knok voor je gelijk als vrouw. Jij stelt hier niet alleen het onrechtmatige lekken aan de kaak maar ook het stempel dat vrouwen onherroepelijk krijgen….een eeuwenoud probleem. Wees een boegbeeld voor alle vrouwen in je strijd. Mijn bewondering heb je…. Voor wat het waard is.

Reageer
gravatar

als de standaard vrouw zulke dingen filmt word ze voor gek verklaard als patricia doet schijnt het ineens normaal te zijn datje in je gezicht laat schijten en zeiken
nou ik ben ouderwets op sex gebied en dat ze dit doet moet zei wetren lekker poep en plas sex as ze daar opgewonden van word haar zaak maar had niet gefilmd wij de standaard burgers willen dit niet weten of zien wat jij uit spook tussen de lakens heb er nog nachtmerries van over kan ik ook schade claim krijgen ben getraumatiseerd van dit filmpje die bewust gemaakt is om te choqueren en trouwens patricia het is gewoon karma

Reageer
gravatar

Ik heb de beelden gezien en nu ben ik blind. Maar de beelden zijn gezien en kunnen nooit meer worden ontzien! Voor altijd op mijn netvlies gebrand!

Reageer
gravatar

Nee hoor. Ik heb een rijke fantasie die – zeker met La Paay als ondewerp – veelal de realiteit overtreft.

gravatar

En daar moet natuurlijk weer beleid voor komen, en subsidie; daar gaan we weer. Straks wordt Paay nog vergoed door de verzekering.

gravatar

Hè gadver. Daar was ik dus bang voor, dat ze – net als La Paay – zouden lekken en dat wij er mee geconfonteerd zouden worden.
Ik ga natuurlijk niet kijken, ik heb een libido hoog te houden.

Reageer
gravatar

Wanneer ik mijn avontuurtjes in de duinen bij Scheveningen heb moet mijn date tijdens de daad zijn smartphone bij mij inleveren.

Ik moet er niet aan denken wanneer mijn avontuurtjes op het internet komt te staan. Er zijn zoveel gekken tegenwoordig.

Corrie.

Reageer
gravatar

Als je niet gauw betaalt, dan zet ik de beelden op het wereldwijde web. Dus kom maar gauw over de brug.

Samir

gravatar

Mijn vriend zat namelijk tussen het helmgras en kon heerlijk filmen. De mooiste beelden staan al op een rijtje. Een videootje van rond de 2 minuten.

gravatar

Bedankt lieve mensen voor al de likes die jullie op mijn reactie hebben gegeven. Het liefst zou ik een deel van jullie willen uitnodigen om een fijne wandeling in de duinen bij Scheveningen te maken. 😉 Maar het is te koud.

Ik wordt ge-like-d dus ik besta.

Corrie.