YouTube: Cat® Products

Lange rij bij graafmachine-store voor Caterpillar 390F L

Nieuwe model is buigzaam en kan tegen water

Liefhebbers van graafmachines stonden al vroeg in de rij bij de Graafmachine Concept Store op het Leidseplein in Amsterdam. Ze komen allemaal voor maar één ding: de Caterpillar 390F L.

De hippe graafmachinebouwer heeft weer allemaal nieuwe features in petto voor haar nieuwe vlaggenschip: het nieuwe model is buigzaam en kan tegen water. “Dus je kan er zelfs grootschalige grondverplaatsingen mee uitvoeren als je onder de douche staat,” zegt Lotte uit Oegstgeest, een meisje met een ‘I dig graafmachines’-t-shirt. “Als ze straks zijn uitverkocht voor ik aan de beurt ben draai ik iemand de nek om.”

Sommige mensen vinden alle commotie maar onzin. “Ik heb een Caterpillar 387F L van twee jaar geleden en die doet het nog prima,” aldus een toevallige passant.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pas op met dit model. Kleine onderdelen kunnen loslaten wat verstikking bij bejaarden tot gevolg kan hebben, laat daarom geen senioren alleen bij de 790F L.
laatst was mijn grootvader zijn soep aan het oplepelen en liet plotsklaps de bak los terwijl deze net een overheerlijke schep in zijn mond aan het lossen was, gevolg: allemaal soepspetters in de gordijnen.

Reageer
gravatar

Het heeft nog lang geduurd voordat de branche op het idee kwam een waterproof graafmachine op de markt te brengen. In het verleden hebben er heel wat koekenbakkers op gezeten die een waterleiding opgroeven, en iedereen vervolgens de eekhoorntjes in paniek tussen de bomen door zag schieten.

Reageer
gravatar

Trouwens ik zag wat foto’s van verschijningen van de Christus in duplo op een site van Share, waar beweerd werd dat hij nu vaker op meerdere plekken tegelijk verschijnt. Soms twee op dezelfde plek als het ware met elkaar in gesprek. Ik moest hier vooral dieper over nadenken omdat u de eerste was die het hier in deze context over zoiets had als ‘bilocatie’ in de katholieke leer, waar ik nooit eerder van had gehoord. Echt gebeurd. Ik vroeg me oprecht af of u hier iets mee te maken had. Alles van jou weten en niets van jezelf, dat is sociale controle.

gravatar

Och Outsider, het is u vergeven; what’s in a name a.h.w.

Maar om uw vraag te beantwoorden: nee, het is mij nooit overkomen, maar via de regionale nieuwskanalen wordt u perfect op de hoogte gebracht wanneer er geen druppel meer uit de kraan komt.

Het is overigens een van de redenen waarom eekhoorntjes in Nederland zich van een schuw karakter bedienen. Vlaamse gaaien is het ook wel overkomen, en wanneer u specht-spotters met een chagrijnig gezicht onverrichte zake richting hun auto ziet drentelen weet u gelijk hoe laat het is.

Van sociale controle kan ik niet spreken. Een sociale observatie is hier meer van toepassing, behalve bij de gedupeerden zelf.

gravatar

Altijd hetzelfde met die Caterpillar fanboys.
Het moet zo hip mogelijk en ieder jaar een nieuwe.
Maar oh wee als er iets stuk gaat of als er accessoires nodig zijn, dan kan je alleen in de Conceptstore terecht!

Gewoon een fijne Volvo EC750E nemen.
Gaan langer mee en je kunt er tenminste zélf ook nog aan sleutelen!

Reageer
gravatar

Wat nou caterpillar fan boy! Wij kiezen gewoon het meest gebruiksvriendelijke systeem, blijkbaar wil jij een Volvo waar je wellicht meer zelf kan doen, maar waar dus ook meer fout kan doen!!! MIJN HART KLEURT GEEL!!!!

gravatar

Maak je niet zo druk, hippie!
Pas maar op dat je knotje niet losgaat.

Geel? laat me niet lachen.
Een echte kerel werkt met groen.
John Deere forever!

gravatar

Ze willen stiekem alles van je weten, maar als ze niets te horen krijgen op het vlak (het kutje) waar ze het zoeken en je op de normale manier kunnen pakken, willen ze juist niks weten en vervolgen ze je. Dit soort dingen zijn al justitieel. Maar zo in het voorjaar worden de bomen weer gesnoeid, of liever gerooid, hier in de polder, en maken de mensen bij ons op Bru hun hele tuin leeg. Vooral een privé graafmachine is dan altijd leuk voor de echte man.

gravatar

Doet me denken aan die waterstofbommenmarkten die ik vroeger wel eens bezocht. Ik kom er eigenlijk nooit meer, waarom zou ik ook? Ik heb er nog genoeg. Gisteren nog een uit mijn verzameling op zolder getest, deed het nog uitstekend. De politie kwam niet eens langs!

Reageer
gravatar

Gelul! Waterstofbommen smaken naar niks – het is gewoon een hap water. Maar als je BIO bommen koopt zit er wel een stevige smaak aan.