shutterstock.com/Poungsaed-Studio

Het dooit: schoenverkopers kunnen de vraag nog maar amper aan

Eindelijk kan het weer: met schoenen over straat. Sommige kleinere straten en steegjes zijn nu al ijsvrij. En in het weekend kunnen we naar verwachting overal volop genieten van het lopen op schoenen. Haal die laarzen dus maar van zolder, want: it giet oan!

Wie nog geen schoenen in huis heeft, moet wel opschieten. Dat Nederland zich opmaakt voor een paar dagen forse dooi, is namelijk ook in de schoenenwinkels te merken: schoenverkopers kunnen de vraag nog maar amper aan. Wie geluk heeft, vindt nog een paar oude sneakers in diens maat op Marktplaats. Maar ook daar zijn bijna alle schoenen al uitverkocht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat ik toch maar overstap naar een stekelige webstek die ook interessant is voor ouderen zoals ik en mijn vriendinnen. De Pin richt zich vrijwel uitsluitend op puberende vrouwen

Reageer