YouTube: cdatv Beeldbewerking: Tom Scholten

Sybrand Buma verguld met 6 likes voor zelfportret op Instagram

‘Wat een weelde!’

“Hemeltjelief, nog één!” Sybrand van Haersma Buma kraait van geluk. Zojuist heeft hij een zesde (!) like binnengekregen voor een foto die hij op Instagram heeft geplaatst.

De CDA-lijsttrekker kan zijn ogen nauwelijks geloven. “Wat een weelde! Mijn zelfportret valt niet slechts in de smaak bij Mona Keijzer. De vrouw van Pieter Omtzigt, de CDA-afdeling in Sliedrecht en een mij onbekende begeerlijke jongedame uit Indonesië hebben evenzeer te kennen gegeven mijn afbeelding te appreciëren. Jottem!”

De wangen van Buma gloeien van opwinding. “Ik heb hedenmorgen sedert de plaatsing van mijn zelfje menigmaal de pagina vernieuwd. Het geeft een kostelijk gevoel om dan de bijval binnen te zien stromen.” Hij gniffelt. “Ik moet ruiterlijk toegeven dat enige ijdelheid mij niet vreemd is.”

Buma maakt direct van de gelegenheid gebruik om met een nieuwe post zijn 20 volgers te bedanken: ‘U bent allen kanjers!’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een leuk idee van De Speld om een portret van een geliefde politicus op Instagram te zetten.

Ja!!, ik ga een foto van meneer Wilders van de PVV op Instagram plaatsen.

Hij gaat Nederland weer groot maken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Tut, tut en nog eens trut. Zijn voorganger had er gedurende zijn gehele heers en vooral-niet-verdeel-periode een stuk of 34/35. Dus deze Gristen is relatief gezien aardig op weg. De hipster!

Reageer
gravatar

Hebben ze jaren de tijd om te overtuigen met politiek leiderschap, blijkt het allemaal met een Mount Rushmore-achtige fotografie te manipuleren.

Reageer
gravatar

Niet te vroeg juichen Sybrand. Pieter Omzicht heeft net vragen gesteld over de echtheid van deze likes. Vraag is of we hier niet met een hack te maken hebben. De minister moet binnen 10 minuten met een feitenrelaas komen. En als er dan uitkomt dat dhr, Buma zijn eigen familie op het knopje heeft laten drukken met als beloning een Frysk Duumpkje, dan………

Reageer